2777
2789

از صبح تا شب براش زحمت بکش تربیتش کن همه عمر و جوونیتو بزار براش .بعد کافیه دست از پا خطا کنه تو مهمونی دیگه همه قیافه میگیرن واست .منظورم بعضی اقوام شوهره

دیگه میزارن برا خودشون فکر میکنن این بجه هدر رفته ک زیر دست مادری مثل عروسشونه فقط بخاطر یه کار بد .

اونوقت هر وقت میخوایم بریم من استرس دارم بچم کار بدی اونجا انجام نده چون میندازن گردن من 

حالا کارای خوبش حتما به عمش رفته 

بیخیال برات مهم نباشخ

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی اخلاق خوب هرچی استعداد هرچی تربیت خوبه ک احتمالا از تو هوا یاد گرفته .اتفافی بداخلاقی کرد یا حرفی زد به مزاقشون خوش نیومد حتما زیر سر عروسه ک بلد نیس بچه بزرگ کنه

خدایا چه سخته زندگی تو خانواده شوهر کمالگراااا

منکه کلا مسلح به دوتا جمله ام

معیار های تربیتی من با شما متفاوته

یادم نمیاد راجع به ترتیب بچه های شما نظری داده باشم

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

اول اینکه اصلا به حرفاشون اهمیت نده،کارهای خوبی که انجام میده بچت میگن که مادرش کارهای خوب یادش داده؟

دوم اینکه نه بخاطر حرف اونا ولی درکل کارها و حرفهایی که از نظر خودت خوب نیست رو هم باید به بچه یاد بدی که حواسش باشه انجام نده هیچ جا حتی تو خونه تا عادت کنه به انجام کارهای خوب و انجام ندادن کارهای بد

منکه کلا مسلح به دوتا جمله ام معیار های تربیتی من با شما متفاوته یادم نمیاد راجع به ترتیب بچه های ...

بچه ها خودسون هزارتا ایراد دارن مگه ما چیزی میگیم .انگار باید بچمون رو به میل بقیه بزرگ کنیم

هرچی اخلاق خوب هرچی استعداد هرچی تربیت خوبه ک احتمالا از تو هوا یاد گرفته .اتفافی بداخلاقی کرد یا حر ...

منم مشکل تو رو داشتم ولی اهمیتی نمیدم بزار هر چی میخان بگن ول کن بابا خانواده شوهر آدمن ک بخای ادم به حسابشون بیاری 

اول اینکه اصلا به حرفاشون اهمیت نده،کارهای خوبی که انجام میده بچت میگن که مادرش کارهای خوب یادش داده ...

اونا از نظر من بد نیستن .بعدشم یه مقداری از خطا هم تو بچه طبیعیه .نمیشه انتظار داشت بچه. هیچ بهانه ای نگیره یا هیچ حرف بدی نزنه ...مثلا حرف بد ش اینه میگه.. ولم کنیدنه حرف ناجور..

خوش به حالت باز تو از نخودی میخوری  من از این اتفاقا برام میفتاد خانواده ی خودم میرفتن رو اعصا ...

اونا هم به کنار یه حور دیگه میرن رو اعصاب .کلا من خدشم نمیاد کسی ایراد بگیره

همیشه تو تاپیکا یکی هست که تعریف کنه خب این بنده خدا راهکار خواسته 

منم دارم بهش راهکار میدم همیشه دست پیش بگیره ک پس نیوفته وقتی اونا میگن ایشونم ب خودشون ربطش بده ک دیگه چیزی نگن

هرچی اخلاق خوب هرچی استعداد هرچی تربیت خوبه ک احتمالا از تو هوا یاد گرفته .اتفافی بداخلاقی کرد یا حر ...

عزیزم تنها نیستی خیالت راحت

کم پیدا میشه آدم باشعور و بافرهنگ که درک بالا داشته باشن

همیشه خدا اگه بچه خوشگل باشه به خودشون رفته اگه زشت باشه به مادرش رفته

کاربد بکنه مادرش تربیت نکرده

درست رفتار کنه میگن ژنش خوب بوده🤣🤣

کلا هر کار بکنی باز یه حرف میزنن

خودتو اینقدر اذیت نکن

یه گوشت در باشه یکیش دروازه

اصلا اهمیت نده جان دل