آیلیناز مدیر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 عنوان کسی به خاطر کتک خوردن از شوهرش تونسته طلاق بگیره؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 28 پست کسی بوده دلیل طلاق این باشه و بتونه طلاق بگیره آثار کتک هم هست درضمن خونه هم اکثرا نمیاد میره میمونه ور دل مامانش 1401/06/04 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 تا آثار کتک هست برو شکایت هیچی که نشه تهش یه تعهد سفت و سخت ازش میگیرن و دیگه ازت میترسه عزیزم شکایت که کنم عمرا دیگه باهام نمیسازه خودم میدونم همچین آدم عوضی هستش ولیمن واقعا قصدم طلاقه
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 با یک بار کتک خوردن معمولا دادگاه رای نمیده چندین بار باید باشه و پزشک قانونی بای ... چندین بار شده ولی تا حالا شکایت نکردم یه بارم به خاطرش رفتم بیمارستان ولی الکی گفتم غریبه بوده و شکایت ندارم
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 برو شکایت کن برگه پزشکی قانونی بگیر. سر چی هار شده مامانش تو همه چی زندگیمون دخالت میکنه سر اون
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 با یک بار کتک خوردن معمولا دادگاه رای نمیده چندین بار باید باشه و پزشک قانونی بای ... ولی پرونده ی دعوا زیاد داره با کسای دیگه
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9701 چندین بار شده ولی تا حالا شکایت نکردم یه بارم به خاطرش رفتم بیمارستان ولی الکی گفتم غریبه بوده و شکا ... خوب باید شکایت داشته باشی قبلی ها که نامه پزشک قانونی نداری تازه شاهد هم میخوان ممکنه بگه من نزدم أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 خوب بید شکایت داشته باشی قبلی ها که نامه پزشک قانونی نداری تازه شاهد هم میخوان & ... نه آخه میگن دعوای زن و شوهر شاهد نمیخوان
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9701 ولی پرونده ی دعوا زیاد داره با کسای دیگه دعوا با بقیه به پرونده شما ارتباط نداره بعید بدونم قاضی به این مساله توجه کنه أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 دعوا با بقیه به پرونده شما ارتباط نداره بعید بدونم قاضی به این مساله توجه کنه 😔😔😔😔
babygeirl عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 4410 مامانش تو همه چی زندگیمون دخالت میکنه سر اون فاز این مادرایی ک واس بچشون زن میگیرن بعد یه پاشون توی زندگیه ایناس رو نمیفهمم. به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
در_انتظار_تو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 9701 نه آخه میگن دعوای زن و شوهر شاهد نمیخوان اگه بگه خودزنی کردید چی ؟ أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني. سوره انبیا
itsmina0_0 عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 3516 همیشه ازینجور آدما حق طلاق بگیرید بزنید پشت قباله تون نمیدن بعدشم خیلی دادگاه ها فقطثبت رسمی قبول میکنن شرط میزاریم بعد عقد میزنن زیرش فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 اگه بگه خودزنی کردید چی ؟ خود زنی اونم به این محکمی مگه از جونم سیر شده بودم نمیدونم حالا فردا برم ببینم چی میشه
ماماندوبچه عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 12114 ولی پرونده ی دعوا زیاد داره با کسای دیگه اگر میتونی وکیل بگیر و ازش جدا شو ارزش ادامه زندگی و نداره
آیلیناز مدیر استارتر عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 423 اگر میتونی وکیل بگیر و ازش جدا شو ارزش ادامه زندگی و نداره آره تا حالاشم به خاطر دخترم تحمل کردم ولی دیگه جونم به لبم رسیده دیگه فایده نداره ادامه بدم باهاش