2777
2789
عنوان

کسی به خاطر کتک خوردن از شوهرش تونسته طلاق بگیره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 28 پست
تا آثار کتک هست برو شکایت  هیچی که نشه تهش یه تعهد سفت و سخت ازش میگیرن و دیگه ازت می‌ترسه

عزیزم شکایت که کنم عمرا دیگه باهام نمیسازه خودم میدونم همچین آدم عوضی هستش ولیمن واقعا قصدم طلاقه

با یک بار کتک خوردن معمولا دادگاه رای نمیده   چندین بار باید باشه  و پزشک قانونی بای ...

چندین بار شده ولی تا حالا شکایت نکردم یه بارم به خاطرش رفتم بیمارستان ولی الکی گفتم غریبه بوده و شکایت ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین بار شده ولی تا حالا شکایت نکردم یه بارم به خاطرش رفتم بیمارستان ولی الکی گفتم غریبه بوده و شکا ...

خوب باید شکایت داشته باشی 

قبلی ها که نامه پزشک قانونی نداری 

تازه شاهد هم میخوان  ممکنه بگه من نزدم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
ولی پرونده ی دعوا زیاد داره با کسای دیگه

دعوا با بقیه به پرونده شما ارتباط نداره 

بعید بدونم قاضی به این مساله توجه کنه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
مامانش تو همه چی زندگیمون دخالت میکنه سر اون

فاز این مادرایی ک واس بچشون زن میگیرن بعد یه پاشون توی زندگیه ایناس رو نمیفهمم. 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
نه آخه میگن دعوای زن و شوهر شاهد نمیخوان

اگه بگه خودزنی کردید چی ؟

همیشه ازینجور آدما حق طلاق بگیرید بزنید پشت قباله تون

نمیدن بعدشم خیلی دادگاه ها فقط‌ثبت رسمی قبول میکنن شرط میزاریم بعد عقد میزنن زیرش 

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️