2777
2789
😊واقعا چرا وقتی دوتا ادم همو درک نکنن بمونن پیش هم حالا دوطرفو میگم

چون اذیت همدیگرو دوس دارن بخاطره اون وگرنه تو من وقتی همدیگرو درک نکنیم خایم نمیتونیم همو تحمول کنیم بعضیا از رو غرور نمیرن از رونمیرن همو اذیت میکنن زندگیم زهرمار میکنن یعنی زهره ماهر خوردنی تراز از زهرمار نوع اوله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاهش حالا شما چرا ناراحتیت؟

والا خونه پدرم هستم شهرستان ...دیروز هم ختم بودم...آقا بعد از یه هفته محل نمی داد و اینا رفته خونه پدرش،روستای کنار شهرمون...دیروز عصر اومده درمانگاه وسط ختم پسر عمم زنگ زده بیاین بریم خونه پدرشوهر...با یه لحن بد میگه من بخاطر تو دیگه نمیام اینجا الان هم بابام آوردم...پاشو بریم،،،گفتم مگه من زن صیغه ای ام...محل نمیدی همه حرفی همه چی...خب کار دارم خونه مادرش هم خیلی بدم میاد برم اذیتم میکنن اونجا...خودش هم با اینکه میدونه اونجا ناراحت میشم همدست اونا میشه...

خلاصه دنبالم نیومد..فقط میگه بیا خودت جلو درمانگاه با ساک و وسایل و بچه...منم ناراحت شدم....اونم زنگ زده میگه اگر دیگه شنبه اومدی خونه خوودمون تیکه تیکه ات میکنم...و کلی حرف نا مربوط...چیزی نگفتم گوشی رو قطع کرد...

الان میدونم خونه منش اینا غیبت منه...

نمیدونم چرا این رفتار هارو داره...

والا خونه پدرم هستم شهرستان ...دیروز هم ختم بودم...آقا بعد از یه هفته محل نمی داد و اینا رفته خونه پ ...

درسته زیاد سردر نیاوردم از حرفات ولی محلش نده مردا دوس دارن اینطوری کنن تا زنشون ازشون حساب ببره بترسه یا دوس دارن ناراحتی مردمو رو سر یکی خالی کنن 😒بی ادبا این روزا هم گرما زدگی شدن شل ول میرن مغزشون شل شده

درسته زیاد سردر نیاوردم از حرفات ولی محلش نده مردا دوس دارن اینطوری کنن تا زنشون ازشون حساب ببره بتر ...

یجورایی دقیق انگار متوجه شدی...هدفش همینه ک منو خورد کنه! موندم چیکار کنم ...گفته شب میاد یا بچه رو میبره یا اصلا نمیاد

یجورایی دقیق انگار متوجه شدی...هدفش همینه ک منو خورد کنه! موندم چیکار کنم ...گفته شب میاد یا بچه رو ...

بگو بیا ببر اگ بدون من نگهش توسنتی نگهدار ولی شب بزنگی این اینطوری میکنه اونطوری میکنه من جواب نمیدم ها بعدشم یا بگو خودتت میخایی نگهداری یا میدی یکی نگهداره ک منو نمیبری خونم بگو نترس روک بگو 😒یدونم استکر یا نگاه چپی بنداز بهش