2777
2789
عنوان

عھد میبندم روزی لازمت بشم💫

218 بازدید | 4 پست

سلام وقتتون بخیرعزیزان دلم😍

به نیت تعجیل درفرج آقاصاحب الزمان  چله زیارت عاشوراداریم

به نیت۳۱۳یارامام زمان به۳۱۳یارنیازداریم تااین چلروبرگزارکنیم💖😍

ثواب زیارت عاشورایی که هرروزطی چهل روزوبازهرروزتوسط۳۱۳نفرخونده میشه به ساحت آقاامام زمان تقدیم میشه💞

فکرش روبکنیدطی چهل روزهرروزم۳۱۳بارزیارت عاشوراخونده میشه،چه میشه😍😍

این کارروبه عنوان مهرمهدوی درنظرگرفتیم یعنی به نیابت ازآقاصاحب الزمان چهل روززیارت عاشوراروبه نیت تعجیل درفرجشون قرائت میکنیم،

درصورتی که قطعی میتونیددرختم شرکت کنید،(حتماحتماقطعی چون ختم ناقص میمونه حتی اگه یک روزنخونید)اطلاع بدید،خوندن زیارت عاشوراروزی۱۰دقیقه هم واقعاوقت نمیبره،به عشق آقاصاحب الزمان💫💖💞😍

میخوام ۴۰ تا ک شدیم امروز چله رو شروع کنیم انشاالله

‏برای پیوستن به گروه واتساپ من، این پیوند را دنبال کنید: https://chat.whatsapp.com/BX7xNP5bAtQLXAhxjhQEoG

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم از سادات جان خبری نداری؟

ن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

اونایی ک میان تو گروه

اسم و نیتشون رو بگن

تا هر روز به نیت حاجت اون شخص و سلامتی و ظهور اقا

و هدیه به ساحت مقدس ولی عصر

زیارت عاشورا بخونیم