2777
2789
عنوان

یعنی حامله ام😨

446 بازدید | 15 پست

سلام خانما من حدود دو هفته پیش پریود شدم بعد از پریودی رابطه محافظت نشده داشتم ولی بعد رابطه سریع قرص اورژانسی خوردم الان دوباره خونریزی دارم به نظرتون دلیلش چیه؟

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر پس خیالم راحت شد 😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

🤔هیچ میدونید این قرصا چقد ضرر داره واستون ب اعصاب ب بدن ب تناسل اندام ب قلب ب مغز ب چشم ب کل بدن تأثير میزاره رحمتون یواش یواش نابود میکنه 🙄بعدش رحم خشک میشه باید درش بیارن درشم بیارن زن دیگه زن نمیشه 

🤔هیچ میدونید این قرصا چقد ضرر داره واستون ب اعصاب ب بدن ب تناسل اندام ب قلب ب مغز ب چشم ب کل بدن تأ ...

🤦🏻‍♀️🔪

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
🤔هیچ میدونید این قرصا چقد ضرر داره واستون ب اعصاب ب بدن ب تناسل اندام ب قلب ب مغز ب چشم ب کل بدن تأ ...

مجبور شدم وگرنه محاله بخورم🥲🥲صورتم شده پر از جوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مجبور شدم وگرنه محاله بخورم🥲🥲صورتم شده پر از جوش

چی بگم والا من تابحال نخوردم 😂یبار دکتر واسم ضد حاملگی برا کیستم نوشت تموم شد گفتم برو بگیر ازون یکیا گرفت نمیدونم چی بود فقط یدونه بود اون وسط عین دکمه انقد خندیدیم انداختم بیرون 😂😂

😐پوستمو میکنی یا گوشتمو میخایی ببری چاقو اوردی 😂😂😂

نه اینو اوردم خودمو باهاش به ۵۶۶۵ تیکه مساوی تقسیم کنم😅😅

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉