2777
2789

پیانو خوبه یا خیلی سخته؟؟

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

علاقه مهمتر از سختیاشه

هرچی که دیدم بسمه میرم....من خسته نیستم خود خستگی ام!این همه دویدم چی دستم رسید تهش؟!هنوز نشد یه عکس خوب ازم بگیرن!نقشه من این نیست سنگر بگیرم...فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم:)یه روزی این دنیاست که می‌رقصه به ساز من !خودمو میشناسم عقب نمی‌رم!✌️✨

والا سنش سنی هست که ساز مخالف روتینشه😂

سه تار و گیتار داداشم میگفت راحتتره براش

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ساز یاد گرفتن نیازمند هماهنگ بودن دست و پا و ذهنه

باید علاقه داشته باشی و لذت ببری تا بتونی وقتی شروعش میکنی به اتمام برسونی

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
علاقه مهمتر از سختیاشه

کمی علاقه داره ولی خب نمیخام جا بزنه 

خودش از پیانو بیشتر خوشش میاد 

ولی میترسم دلسرد شه کم کم 

تا بخاد راه بیفته طول میکشه 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
کمی علاقه داره ولی خب نمیخام جا بزنه  خودش از پیانو بیشتر خوشش میاد  ولی میترسم دلسرد شه ...

همه ی. ساز ها ی دوره دارن ک زده میشی باید انقد اطرافیان کمکت کنن انرژی بدن تا رد کنی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

والا سنش سنی هست که ساز مخالف روتینشه😂 سه تار و گیتار داداشم میگفت راحتتره براش

ای گفتی 🤣🤣

منم بیشتر رو سه تار و سنتور تاکید دارم 

ولی خودش میگه پیانو 

خودمم البته گیتار میرم اموزش

کلا ساز یاد گرفتن نیازمند هماهنگ بودن دست و پا و ذهنه باید علاقه داشته باشی و لذت ببری تا بتونی وقت ...

منو باباش ک تو خونمونه 

خودشم علاقه داره ولی من میگم پیانو خیلی 

سخته براش 

منو باباش ک تو خونمونه  خودشم علاقه داره ولی من میگم پیانو خیلی  سخته براش

باهاش صحبت کن بهش بگو که سخت و زمان بره اگ دیدی اصرار میکنه چنتا کلاس بفرست یا نظرش تغییر میکنه یا استعدادش شکوفا میشه

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
سنتور من دخترم یاد گرفته

خیلیم عالی منم از صدای سنتور خوشم میاد 

دخترم اخرش نشد ک بره کلاس امسال

خودم کلاس گیتار میرم