2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲ دونگ خونه اس چقدر توقعت بالاست 😐

کجاش زیاده...من که ۵۰۰ سکه و شش دانگ خونه مهرمه

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        
اخه هیچکس وظیفه ای در قبال ما از نطر مالی نداره بعد ۱۸ سالگی حالا اینکه بهت محبت میکنه طلا میگیره نب ...

ببین من پدرم بهش گفت روز اول و طی قشنگ کرد واسش گفت من نیاز خونه واسش میزنی چون خودم دارم مهریه ک بیشتر از۱۱۰تا تعلق نمیگیره ولی اینکار میکنم ک‌بدونی دختر من اگ یه روز خواستی بیاری خونم همه چیت ک میره هیچی نمیزارم یه روز ببنیش حتی به شوخی خونم بیاد من شوخی نمیفهمم بعد طلا گفت من تو مجردیش اینقد خریدم ک داره ولی تو اگ واس زنت بخری خودت سرافراز میشی وگرنه به من چیزی نمیشه واس همینه این وظیفه دونسته هرکاری میکنه عید قربان باشه قربونی عید نوروز باشه طلا میاره شب یلدا باشه طلا میاره من نمیگم طلای۲۰میلیونی میاره ها ولی همیشه یه پلاک یع گوشوار ریز میگیره ک خودش وقتی میاره همه دهنشون باز میمونه ک این همیشه واس زنش نگاه طلا میاره سرش همیشه بلنده

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅
من خانوادم ۱۳۷۸تا گفتن و ۳دونگ خونه ک قبول کرد  طلا ک باید هر مناسبت بگیره وظیفشه

نه دیگه این دیگه واقعا ریسکه . مهریه باید گرفته بشه و واسه داماد هم نوعی بدهکاریه

این تعداد همشو بهت میده ؟ دادگاه چی؟

نه دیگه این دیگه واقعا ریسکه . مهریه باید گرفته بشه و واسه داماد هم نوعی بدهکاریه این تعداد همشو به ...

ن عزیزم من مهریه نمیگیرم اونم همینجوری گفتیم

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅