2777
2789

من خیلی آرزو دارم یکیش اینه ماشین ظرفشویی داشته باشم دومیش مبل وفرشام عوض کنم ولی شوهرم اهل وسیله عوض کردن نیس الان ۲ ماه اتو م سوخته نمیره ی اتو بخره آخه با این شوهر چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوستم دقیقا ۳ساعته میذاره ..من قبلا تباااااه بودم میدیدم تو۳۴دیقه تمیرنمیشوره هم قرص میذاشتم هم ...

ببین روش برای لیوان واستکان تایم داره .برای قابلمه تابم داره .وتایم خوبش ۲/۳۰.خیلی تمیز برای ظروف خیای کثیف همون نرمال یا ۳ساعت هستش.

من خیلی آرزو دارم یکیش اینه ماشین ظرفشویی داشته باشم دومیش مبل وفرشام عوض کنم ولی شوهرم اهل وسیله عو ...

عزیییزم داره ونمیخره؟ یادستش خالیه؟  خدایی همه چی خیلی گرون شده اقایون طفلیا چقدکارکنن آخه 

ایشالا به همه ارزوهات میرسی ایناکه چیزی نیس به بزرگتر از ایناشم میرسی😘😘😘

عزیزم میشه من و راهنمایی کنی  ما مهمان خیلی زیاد برامون نمیاد درحد متوسطِ خودمونم پنج نفریم، ...

ایستاده بهتره .قرص هم فینیش دو منظوره است نیازی به جلا دهنده نداره .شما پنج نفرید یعنی لازمه بخدا براتون .ما شش نفریم همیشه ظرفهاما میچینم توش .نباشه کارم لنگ میمونه .چهار ده نفرش خوبه .

ایستاده بهتره .قرص هم فینیش دو منظوره است نیازی به جلا دهنده نداره .شما پنج نفرید یعنی لازمه بخدا بر ...

برای من جلا دهندش تموم میشه چراغش روشن میشه جدامیریزم دوباره  ولی خب فینیش خیلی گرون شده 

عزیییزم داره ونمیخره؟ یادستش خالیه؟  خدایی همه چی خیلی گرون شده اقایون طفلیا چقدکارکنن آخه  ...

نه بابا شوهرم پولداره مردم میگن خوشبحالت شوهرت میلیارده ولی از دلم و ارزوهام خبر نداره حتی ی پول توجیبی بهم نمیده  

برای من جلا دهندش تموم میشه چراغش روشن میشه جدامیریزم دوباره  ولی خب فینیش خیلی گرون شده

ولی من حساب کردم سفید کننده ومایع ظرفسویی هم قیمتش همون در میاد .تازه پول اب هم زیاد نمیاد .کمرت هم داغون نمیشه  میشوره  برات .شما هم چایی بخور واستراحت کن