2777
2789

من 18 سالمه ی جایی کار میکنم بعد صاحب اونجا رفتاراش ی جوریه که انگار منو دوست داره ولی نمیدونم دوست داشتن دوستانس یا اون چیزی که من میخام 32 سالشه تا حالا چن سری ام بهم گفته من خیلی دوست دارم با دختر افغانستانی ازدواج کنم منم چیزی نگفتم یبارم گف حیف بهم نمیخوریم وگرنه میومدم خواستگاری البته با خنده و شوخی منم چیزی نگفتم ولی حس میکنم دوسم داره 

به نظرتون بهش بگم من واسه ازدواج دوسش دارم؟ اگه بگه تو مث بچه ایی برام چی؟؟؟ اونوخ دیگه نمیتونم اونجا کار کنمم من 

اون‌فقط میخواد ازت سو استفاده کنه ، بهش بگو چند تا برادر گردن کلفت داری ببین اگه بازم بهت ابراز علاقه کرد ، ساده نباش دخترم

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنت کمه بشین سزجات 

الان چه وقت این حرفهاست تازه با مردی که 14 سال ازت بزرگتره 🤨🤨🤨

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

هیچوقت برای خواستگاری یه خانوم نمیره جلو بلکه باید طرف مقابل(مرد) بیاد جلو

مشکلات زندگی مثل پیچ های جاده هستند تا ازشون عبور نکنی به مقصد نمیرسی💔💝💖// همدیگرو دور میزنیم تا زود به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است وباز بهم میرسیم 😐// هی ازش نپرس که دوستم داری؟ باور کن کار به جایی میرسه که خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه ، باهوش باش تا یه کاری کرد و یا حرفی زد بگو میدونم هیچکس به اندازه تو منو دوست نداره 💖// و کلام آخر تنها کسی که میتونی همیشه بهش تکیه کنی خودتی و خودت ، و کسی که میتونه از تنهایی خودش لذت میبره یه فرد به شدت قدرتمنده👊💪

یه سوال شما افغانستانی اگه هستی اصلا نکن این کارروچون تفاوت فرهنگ خانواده ها بعدن خیلی اذیت میکنه وممکن خانواده اقا راضی نباشن 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اینکه از یکی خواستگاری کنی آنچنان بد نیست. مثلا بگی من روت کراش دارم همچین چیزی.

ولی اختلاف سنی‌ای که گفتی اصلا توی کتم نمیره.

و واقعا چی توی دخترهای افغان هست؟ 🙂 منم با 21 سال سن اگر فرصتش پیش بیاد می‌خوام یا یه افغان ازدواج کنم.

با این کارت زمینه سوءاستفاده ازت برای اون فراهم میشه

مشکلات زندگی مثل پیچ های جاده هستند تا ازشون عبور نکنی به مقصد نمیرسی💔💝💖// همدیگرو دور میزنیم تا زود به مقصد برسیم غافل از اینکه زمین گرد است وباز بهم میرسیم 😐// هی ازش نپرس که دوستم داری؟ باور کن کار به جایی میرسه که خودش هم به دوست داشتنت شک میکنه ، باهوش باش تا یه کاری کرد و یا حرفی زد بگو میدونم هیچکس به اندازه تو منو دوست نداره 💖// و کلام آخر تنها کسی که میتونی همیشه بهش تکیه کنی خودتی و خودت ، و کسی که میتونه از تنهایی خودش لذت میبره یه فرد به شدت قدرتمنده👊💪
اون‌فقط میخواد ازت سو استفاده کنه ، بهش بگو چند تا برادر گردن کلفت داری ببین اگه بازم بهت ابراز علاق ...

داداش ندارم واسه چی دروغ بگم بعد واسه استخدام فرم پر کردم میدونه دیگه 

داداش ندارم واسه چی دروغ بگم بعد واسه استخدام فرم پر کردم میدونه دیگه 

خدا به دادت برسه دختر، تو هنوز این جماعت رو نشناختی

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
یه سوال شما افغانستانی اگه هستی اصلا نکن این کارروچون تفاوت فرهنگ خانواده ها بعدن خیلی اذیت میکنه وم ...

حس میکنم برا همین نمیتونه بگه چون پسر اولیس مامانش خیلی براش آرزو داره فک میکنم ولی خب من چیکار کنم دوسش دارم فقط م به ازدواج فک میکنم اونم میدونه اینو اهل دوستی نیستم