2777
2789
عنوان

جریان سود عدالت چیه یک میلیون؟؟؟

384 بازدید | 17 پست

کی میدن دادن به کسی

ممنون که از بارون استوری میذارید آخه پنجره ما داره جومونگ پخش میکنه                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم یه ماه پیش حسابم کامل صفر بود یه روز رفتم موجودی بگیرم یه تومن توش بود مادرم میگه از غیب برات رسیده😹کسیم حرفی از سهام عدالت نزد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
ببخشید اگه کسی تو سامانه سحام ثبت نام کنه و احراز هویت بشه یعنی برای سهام عدالت ثبت نام شده؟ کار دیگ ...

اگ سهام عدالت داری باید اینکارو کنی ولی الکی الکی ک نمیشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببخشید اگه کسی تو سامانه سحام ثبت نام کنه و احراز هویت بشه یعنی برای سهام عدالت ثبت نام شده؟ کار دیگ ...

سهام عدالت ثبت نام نداره کافی نت سرت کلاه گذاشته 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

نه ربطی نداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سهام عدالت ثبت نام نداره کافی نت سرت کلاه گذاشته 

ثبت نام که داره من و شوهرم ثبت نام کردیم چند سال پیش چون باید شماره شبا ثبت بشه ولی پسرام رو  الان خواستم ثبت نام کنیم مراحل رو یادم نیست قبلا چیکار کردیم