عقدی هستمو تایپکامم هست اصلا هیچ درکی از زندگی نداره هم فکر رفیقاشه و زندگی خودش اخرین باری ک بحثمون شد من بلاکش کردم و الان نمیخام مشکلمو بگم ولی کاملا اون مقصر و باعث همه بحثامون خودشه و اخرین روزی ک بحثمون شد من بلاکش کردم از وات بلکه بترسه و مشکلمو حل کنم ولی اصلا پیداش نشد ولی ذره ای نمیخاد بخاطر زندگیش کنار بیاد امشب بهش پیام دادم ک میخوام برم دادگاه ولی هنوز نه پیام داده نه زنگ زده هیچوقت تو عمرم انقدر دلم نگرفته بود من باهزار امید زنش شدم اونم زن کسی ک ۵ سال منو میخاست اصلا باورم نمیشه ک اینکار کرد باهام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انگار فقط منو میخاسته اونم در صورتیکه پاگیرش نباشم خیلی دلم گرفته اصلا دلم نمیخاست زندگیم اینجور بشه هزار دکتر رفتم ک قرص اعصاب و استرس اینا گرفتم خوردم تا بتونم باارامش مشکلامو حل کنم ولی انگار فایده ای نداشت
حتی مشاوره رفتم تنهایی چون اون حاضر نشد حتی بیاد چون نمیخاد مشکلی حل بشه میگه من خودم خدای مشاورم .مشاور هم بهم همش میگفت نازش بکش فلان کن بسان کن کردم پروتر شد