2777
2789
عنوان

دعوا من وشوهر حق با کیه من یا اون

169 بازدید | 7 پست

بچه ها من بابام یه هفته س آوردن شهرمون بیمارستان بستریه بعد ابجیام هروز اونجان و مراقبت منم گفتم فردا من میرم الان این فامیلش از شهرستان اومده عموش و اینا و بچه هاش و عروس و داماد ش مامانش فردا ظهر میخواد دعوت کنه اینم میگه ماهم شب. ابجیم نیست دو سری هم مهمونی دادم اون اومد ولی به چیزایی رو بهانه و آورد الانم رفته شهر شوهرش سالگرد یکی از فامیلشون خلاصه منم گفتم بابام تو این شرایط من نرفتم ناخالا میخوام فردا برم کلی داد و بی داد کرذ و از وقتی ننش زنگ زده خبر داده بق کرده محل نمیذاره 

😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو که نمیدوستی دعوتین فردا عذر خواهی کن بگو تصمیم داشتم فردا برم پیش پدرم که تنهاس عذرت موجه 

دعوت نیستیم میگه اونا رو دعوت کنم نه حوصله شون رو دارم نه ازشون خوشم میاد بره خواهرش دعوتشون کنه 

😊
خب بگو حالا تو این شرایط و اوضاع من چه اجباریه دعوتی بدی🫤

همین رو بگو میگه اولین باره حق به گردنم دارن ما این همه خونشون رفتیم میگک والا من علاقه ای ندارم به خونه شون برم به زور من رو میبره شهرشون کلا لر خرم آبادن یعنی مادرش تمام زندگیش رو دادن خرج مهمون کردن 50 سالشون مستاجرن میخوان منم راه اونا رو برم یه ایل هستن حالام میگم جهنم از جیب من که نمیره ولی شرایط ش رو ندارم ولی متاسفانه اسکول تشریف داره. نمیفهمه

😊