تو هفت ماهگی دردش گرفت رف بیمارستان کیسه آبش پاره شده بود بچش بدنیا اومد
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین کلا دو نوعه یا اول کیسه آب پاره میشه بدون درد یا اول درد میاد سراغ آدم
که دومی بیشتر اتفاق میفته... من سر وقت زایمان کردم دردش مثل درد پریودیه منتهی چندبرابر دل و کمرت رو میگیره
تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذرهای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱 رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱
من کیسه آبم پاره شد. هیچ درد و انقباضی هم نداشتم. هفته 35 و 6 روز بودم. رفتم اونجا هی آمپول فشار داد، دریغ از باز شدن دهانه رحم. تهش بعد 26 ساعت، با جیغ و داد و کولی بازی گفتم منو ببرید سزارین. نمیشه دیگه. وقتی نمیشه چطوری بزام؟ انقدر داد و بیداد کردم تا بردنم. البته قبلش هم قلب بچه یه بار اومد رو 45. قلب خودمم افت کرد. نفسم رفت. میخواستن اکسیژن بگذارن، لوله اکسیژن بالا سرم کار نمی کرد. یه وضعی بود. برام کپسول آوردن. حالم جا اومد، دیدم هنوز داره میگه زور بزن. براش آمپول فشار بیارید، بزنید. شروع کردم به جیغ و داد
فک کنم دیگع پاره بشه که تا چند ساعت بدنیا میاد حتما
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
من سر بچه سومم تقریبا دو هفته زودتر زایمان کردم اونم دکتر گفت رحمت فول شده دیدی وقتی میری دکتر با بهداشت بین سینه قسمت پایینش دست میذارن از اونجا بهم گفته بچه دیگه جا نداره بهداشت هم که برای اطمینان رفتم گفتم ببینم اونا چی میگن اونم بدون اینکه بگم دکتر چی گفته دست زد برای معاینه گفت فول شدی که پیش دکترت رفتی گفتم آره این گفته برگه داده برا زایمان
البته درد کاذب هم هستا... از یک ماه قبل زایمان یه دردایی میاد بعد یه مدت قطع میشه.
اگه منظم شد باید بری بیمارستان
تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذرهای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱 رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱