2777
2789

خانم ها کسی آون توستر داره؟

باهاش غذا گرم میکنید ؟ چقدر زمان میبره؟

چ مارکی دارید آون؟ راضی هستید؟

ماکرو بگیرم یا آون؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چه رنگی گرفتی جهازتو؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم ماکرو هم آون دارم 

ولی از آون استفاده نمیکنم

گرم کردن غذا کیک پختن غذا پختن مثل پیتزا و ...

بستگی به غذا داره که چقدر زمان واسه  پخت بخواد 

مارک اش black and decker 

راضیم 

۱۵ ساله داریم مال جهاز مادرمه ولی من یکسره ازش استفاده میکنم

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂
هم ماکرو هم آون دارم  ولی از آون استفاده نمیکنم گرم کردن غذا کیک پختن غذا پختن مثل پیتزا و .. ...

ماکرو تون چ مارکیه؟ همین ‌ک گفتین؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماکرو تون چ مارکیه؟ همین ‌ک گفتین؟

آره

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂
بعد شما با ماکرو پخت و پز میکنی؟ میشه یه عکس ازش بگیرید ببینم مدلش رو؟ من تو مغازم😂😅

باشه