من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀 یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀 آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
۱۵ ساله داریم مال جهاز مادرمه ولی من یکسره ازش استفاده میکنم
من قویم✌️🍓 هیچ چیزینمیتونهجلویموفقیتمنوبگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂
من قویم✌️🍓 هیچ چیزینمیتونهجلویموفقیتمنوبگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂
بعد شما با ماکرو پخت و پز میکنی؟ میشه یه عکس ازش بگیرید ببینم مدلش رو؟ من تو مغازم😂😅
باشه