2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تولد برام بی معنیه

368 بازدید | 31 پست

دوسه روز دیگه تولدمه از ترس اینکه یادش نره خودم مدام یادآوری کردم و حرف انداختم بهش مثلا گفتم کیکم شکلاتی باشه و....بعد برگشته بم میگه مثلا ک چی کیکو تولدو ذوق میکنی واسه خودت😕

من ب این چی بگم اخه

بهش گفتم پارسال تولدت ک سوپرایزت کردم خوشحال نشدی گفت نه😔بعد دید ناراحت شدم گفت چرا خوشحال شدم زحمت کشیدی وازاین حرفا ولی خیلی ناراحت شدم😔

بهش گفتم ی کیک ساده هم نمیخوام بیاری دیگه قیافه گرفت اقا 

فروردین ماه ک تولدش خواهرش بود بهش گفتم امشب تولد فاطمه اس بیا سوپرایزش کنیم کیک و شمع بگیر بیار گفت باشه و سریع رفت اورد و رفتیم خونه مامانش اینا من دیدم ک چقد از خوشحالی خواهرش ذوق کرد ولی چرا فکر خوشحالی من نیست

میگه بی معنیه

کلا منو یادش میره تو مناسبتا 

پارسال روز زن واسه مامانش و دوتا از عمه هاش و حتی مادر خودم کادو گرفت (البته من گفتم بگیره)ولی واسه من نگرفت هیچ تبریک هم نگفت

هعی خدا😔ی زن احساساتی نمیتونه کنار ی مرد با احساس آرامش داشته باشه هیچوقت

ببخشید درد ودلام طولانی شد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تو کافه تولد بگیر با دوستات منتشو نکش بابا

اینطوری بیشتر آتیش میگیره آفرین.

مخصوصا زمانی که متوجه بشه کنار دوستاش چقدر بهش خوش گذشته😂البته اسی منت نذار سرش.فقط نشون بده ک بدون اونم تولد خوش میگذره

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

کاملا مشخصه از عمد برای شما نمیگیره.نه اینکه خدایی نکرده دوست نداشته باشه هااااا نه....نمیدونم چطوری منظورمو بگم بعضی مردا یه کارو که دوست ندارن انجام بدن با بیمحلی میخوان کاری کنن که از سر زنه هم بیفته.شوهرت میخواد کاری کنه بیخیال مناسبتها بشی.شوهر منم سعی کرد ولی نتونست حالاشوهر منم تو این مناسبت‌ها بیخیاله.ولی برای همه بیخیاله حتی تولد خودشم یادش نیست ما براش تولد میگیریم.ولی چون میدونه من ناراحت میشم.سعی میکنه تولد و روز زن یادش نره ولی اهل سوپرایز نیست فقط یه گل یا شیرینی یا مثلا یه کادو کوچیک میگیره.همینم شاهکار میکنه والله  

اینطوری بیشتر آتیش میگیره آفرین. مخصوصا زمانی که متوجه بشه کنار دوستاش چقدر بهش خوش گذشته😂البته اس ...

باورت میشه دیگه دلم نمیخواد کاری کنم اینقد ک خورد تو ذوقم

کاملا مشخصه از عمد برای شما نمیگیره.نه اینکه خدایی نکرده دوست نداشته باشه هااااا نه....نمیدونم چطوری ...

افرین دقیقا همینه همش سعی داره بهم بفهمونه ک این چیزا الکیه 

ولی نمیدونه ک ادما با همین مناسبتا تحمل روزای سخت رو برا خودشون آسون میکنن 

تو این‌همه مشکلات زندگی ادم ی روز ب بهانه تولد خوش باشه چی میشه مگه

شایدم داره خودشو بی تفاوت نشون میده ک تولدت سوپرایزت کنه

ن مال این حرفا نیس 

پنجمین سال تولدمه ک کنارشم چهار سال پیش هم همین فکرو کردم ولی دیدم نه خبری نیس