2777
2789
عنوان

شوهرم داره بهم خیانت میکنه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 55 پست
چی دیدی عزیزم که شک کردی؟یعنی فقط حس ششم کافیه؟!!! منم دایم المشکوکم بهش ولی تو یه برهه هایی برام م ...

شوهرم من رفتاراش عوض میشه کلا نسبت به من و زندگی کم اهمیت میشه میاد خونه خودشو با یه کاری مشغول میکنه کمتر با من حرف بزنه و....  من کلا وقتی با کسی میشه از رفتارش میفهمم،وقتی گفتم پرینت بگیر عصبانی شد بیشتر مطمن شدم اگه چیزی نبود بدون داد و غال میاورد میداد میگفت بگیر خیالت راحت باشه. 

... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم تاپیکتون و شما چیکار کردید؟ 

هيچي به خاطربچه دارم ميسوزم وميسازم ولي حس ميكنم ديگه اشتباه نميكنه آخه من يه حس سگي دارم نسبت به خيانتاش،ولي اگه پيغمبرهم بشه من دلم ازش چركين شده

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
هيچي به خاطربچه دارم ميسوزم وميسازم ولي حس ميكنم ديگه اشتباه نميكنه آخه من يه حس سگي دارم نسبت به خي ...

خدا به دل هممون ارامش بده، شوهر شما باز معذرت خواهی کرده واسه من این رفتار طلبکارانش داره دیونم میکنه 

دست پیش رو گرفته پس نیفته چه زرنگه

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!
خدا به دل هممون ارامش بده، شوهر شما باز معذرت خواهی کرده واسه من این رفتار طلبکارانش داره دیونم میکن ...

معذرت خواهي الكيشون بخوره توسرشون،توهم الان ديگه بچه داري اون طفلكي ناخواسته به دنيااومده نبايديه موقع تنهاش بذاري ،مجبوريم جوانيمون روحرام كنيم خواهرجان😣😭

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
معذرت خواهي الكيشون بخوره توسرشون،توهم الان ديگه بچه داري اون طفلكي ناخواسته به دنيااومده نبايديه مو ...

اره بچه هامون بزرگ بشن التیام دردامون بشن، جونیمون حروم شد پای شوهرامون

اره، فقط برام دعا کنید لطفن 😔

چشم عزیزم حتما البته اگه لایق باشم❤❤

انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیز دلم😘😘💐💐

❤می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که پیش بند ببندد،،سیب زمینی ها را سرخ کند...زنی که فقط دستش در خانه ی تو بسوزد...و لک عادت ماهیانه اش بر ملافه های خانه ی تو بیفتد...می خواستم زن زندگی ات باشم...زنی که لنگه ی گوشواره اش را در خانه ی تو گم می کند...و صبح های زود،،بوی لاک قرمزش،،در اتاق خواب تو بپیچد...می خواستم زنی باشم که اکثر مریضی های عمرش،،صدقه سر زن بودن در خانه ی تو باشد...با این که خسته است برایت چای دم کند...وقتی بلیز بی آستین می پوشد حواسش باشد که پرده های خانه ات افتاده باشد...می خواستم سرم را با تو روی یک بالش بگذارم و دو تایی با هم بخزیم زیر یک پتوی مشترک...من با تک تک سلول هایم می خواستم زن زندگی ات باشم!!❤من لحظه به لحظه با تو عاشقانه در خیالم زندگی کرده ام گله ای نیست بعضی وقتا خیال بهتر از حقیقته 😞😞و اما خدایا باهات حرفا دارم نمی دونم کجای عدالته که صاحب جسم زن یه مرد باشه یه بار پدر ،،یه بار برادر،،یه بار شوهر و....خدایا مگه نگفتی بین زن و مرد فرقی نیست؟؟پس کوووو عدالتت؟؟قبولت دارما اما با منطقم جور در نمیاد که یه مرد به اسم غیرت و ناموس پرستی صاحب جسمم باشه برای محرم شدن با مرد دیگه ای از یه مرد اجازه بگیرم ....چرا نگفتی هر انسانی صاحب جسم و روح خودشه و باید خودش پاک بمونه و کسی حق نداره مالکش باشه خدایا چرااااااااااااا؟؟تو که عادلی تو که عدل داری چرا آخه؟؟چرا تو همه چیز بین زن و مرد فرق هست چرا مرد خیانت کنه لایق ببخشه زن خیانت کنه لایق مردن؟؟چرا آخه؟؟یا تو عادل نیستی یا بنده هات!!😔😔خدایا بیا برای یک بارم که شده عادلانه معامله کنیم من به یکتایی تو ایمان دارم اما با منطقم زندگی می کنم تو قواعد من بین زن و مرد فرقی نیست هر چی برای زن بده برای مرد هم بده و هر چی برای مرد خوبه برای زن هم خوبه ....اگر اینان مسلمانند یا رب کافرم گردان؛گر من کافرم از مسلک ایشان برم گردان!!