2777
2789

خانمای گل هرکی قصد داره بره کربلا ماخونمون مهرانه یه استراحتی خونمون کمیدوماشینتونم بذاریدتوحیاطمون همه جوره درخدمت زائرای آقامونم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت..‌کاش منم میتونستم به زائران امام حسین کمکی کنم🥲

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

عزیزم چ کار پسندیده ای 

اجرتون با آقا امام حسین ع ان‌شاءالله 😍❤

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

من مادرشوهرم ۱۲ هم میاد مهران منم میخواستم بیام قسمتم نشد انشالله اگه عمری باقی باشه سال دیگه میام 

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

خوش به سعادت شما که هم جای خوبی هستید و به امام حسین نزدیک هستید و هم به خاطر این کار خیرتون

احرتون با ابا عبدالله الحسین باشه 

التماس دعا 💚🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خانومی درسته که اجازه وسیله بردن داخل حرم نیست؟من میخواستپ نذر شکلات بدم بیارن ولی شنیدم گفتن میگردن ...

آره عزیزم متاسفانه نمیذارن حقم دارن الان نیروهای نفوذی زیادشده اجرت باآقاامام حسین نذرتم تودلت بذارقبول میشه