2777
2789

برا خودت یا همسرت

من خودمم پلی کیستیک بودم ولی دکتر برا شوهرم ی مدت داد

سلن پلاس و کیوتن ک بعدش باردار شدم حالا نمیدونم اثر اونم بود یا نه

چون هر دومون مشکل داشتیم

من پلی کیستیک بودم ک متفورمین و دوفاستون و استرومارین و کلومیفن استفاده کردم با آمپول اچ سی جی و آمپول اچ ام جی.(البته هر کدوم تو یه بازه زمانی)

شوهرمم ضعیف بود البته یکم ک کیوتن و سلن پلاس دکتر بهش داد

دکتر اشرفی تو قم دکترم بود اگ امکانش برات هست ی سر بزن

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خودت یا همسرت من خودمم پلی کیستیک بودم ولی دکتر برا شوهرم ی مدت داد سلن پلاس و کیوتن ک بعدش با ...

برای خودم داده کیوتن قرمز وآ پی 6 و متفورمین و اسید فولیک داده گفت اینماه مصرف کنم ماه دیگه داروی محرک تخمدان بده 

ای جونم خداروشکر برای منم دعا کن زودتر جواب بگیرم

من خودمو شوهرم مشکل داریم خودم پلی کیستیک شوهرمم سال پیش واریکوسل عمل کرد 

نگفت شوهرت مصرف کنه نسخه رو نبردم ببینه داروخونه روش مصرفش نوشته بود خود دکترم نگفت دارویی برای  شوهرم مینویسه گفت اینارو بخر مصرف کن 

برا خودت یا همسرت من خودمم پلی کیستیک بودم ولی دکتر برا شوهرم ی مدت داد سلن پلاس و کیوتن ک بعدش با ...

من گرگانم رفت وامد برام سخته تا قم البته برای درمان ماه قبل رفتم تهران ک گفت ماه سوم برم برای ای یو ای اینماه ک فقط همینا داده ماه دیگه محرک تخمدان و ماه بعدی ای یو ای کنه توکل بخدا 

من گرگانم رفت وامد برام سخته تا قم البته برای درمان ماه قبل رفتم تهران ک گفت ماه سوم برم برای ای یو ...

توکل ب خدا ان شاءلله خدا سالم و صالح بهت بده

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...