2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا  انشاالله قسمت همه بشه خیلی استرس دارم چون ماه قبل هم هاله داشت ولی پری شدم

عزیزدلم آزمایش بده خیالت راحت شه

زندایی من ۴ماه حامله بود ولی پریود هم میشد بعد ۴ماه تازه پریودش قطع شد

آره باورت میشه ماله من بی بی هام مثبت اما کمرنگ بود ولی بعد 6 روز پریود شدم،، بش میگن بارداری شیمیای ...

اخه دختر خاله امم فقط هاله داشت اونم نبود.من دو روز مونده بود به پریودم زدم همون لحظه دوتا خط پر رنگ افتاد

همه رو به جون میخرم😂😂

همه اینا ب کار اون روزی ک برای اولین بار میارنش ک ببینیش زیباترین روز زندگیته ..من همیشه میگم خدایا من هیچ وقت فراموشی نگیرم ک اون روز از یادم بره ..بهترین روز عمرم بود بعد از سی سال زندگی و ده سال نازایی

ذوق دارم خب

مبارک باشه مامان خانم به سلامتی دنیا بیاد بغلش بگیری وروزهای خیلی خوبی کنار هم داشته باشید نی نی ها قشنگ ترین موجودات خدا هستن قدرش رو بدون وبرای خوشبختیش حسابی تلاش کن خیلی خوشحال شدم براتون بازم مبارکه 

اره ماه پیش هم هاله انداخت ولی پری شدم🙁

من بتام هم 50 بود رفته رفته کم شد تا صفر شد و پریود شدم 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره