2777
2789
عنوان

نکات آشپزی ک انگشتانم بخوری

1548 بازدید | 24 پست

بچها دوست دارن تایپینک رو بترکونین 

هر چی ترفند آشپزی ک مثلا جزوه موادنیس و شما میریزین عالی میشه روتو تاپیک بنویسین تا بقیه استفاده کنن و کلی دعاتون کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

او قیمه آخر پخت یکم پودر هل گلاب و زعفران بزنید عطر محشری میده بهش

و یه قاشق چایخوری شکر..مزه بهشت میگیره😍

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

نکات قرمه سبزی جنوبی


اولا سبزی حتما باید با زیر گاز کم و روغن خیلی زیاد سرخ بشه 

وقتی ک فکر کردین سبزی سرخ شده تو مرحله بعد تمر هندی و تو آب جوش میخیسونین و ابش رو بهش اضافه میکنید و دوباره سبزی ها رو سرخ میکنید حتما یه قاشق رب گوجه بش اصاف کنید،، اگه رب انار هم داشتید خیلی عالی میشه تو سبزی رب انار وای عالی‌ش میکنه 

وقتی سبزی سرخ بشه طعمش خیلی عالی میشه

بعصی ها فکر میکنن سوزوندن سبزی یعنی سرخ شدن ن اینجوری نیست سبزی اصلا نباید طعم و بوی سوختن بده 


سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

عزیزم ی عالمه غذا هست نمیشه ک ینسخه برای همه پیچید

درکل اجازه بدین غذا جابیفته

پخت گوشت گوساله ۲ تا۲ونیم ساعت کافیه اگ بفکر ازبین نرفتن خواصسشی 

و گوساله ۳ تا۴ ساعت 

وگرنه ساعات طولانی بپزین تمام خواصش ازبین میره و یمشت تفاله میمونه

اما اگ طعمشو فدای خواصش میکنین اختیار دارین 

میخواین گوشت خوب بپزه تا یکونیم ساعت اول نمک رب ابلیمو ترشیجات بهش اضافه نکنین

عصاره ها پودر فشره ای هست ک برای بالا بردن خواص غذایی استفاده میشه ده دقیقه اخر ب غذاهاتون اضافه کنین

برای گرفتن نفخ لوبیا و حبوبات  داخلش یدونه چوب دارچین بندازین

برای طعم خوب خورشتهاتون چند قطره گلاب و اندازه نوک انگشت دارچین بزنین

دستور غذایی مجلسی هم بخواین تو تایپیکام پراز دستور غذاییه 

موفق باشید❤❤

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نکته خورش بامیه

برا خورش بامیه حتما گوجه استقاده کنید 

خوب وقتی پیاز و گوشت و سرخ کردید گوجه رنده شده هر چی زیاد تر بهتر اصاف کنید و بعد رب گوجه هم حتما استفاده کنید،،، سیر درسته رو اصاف کنید 



نصفی از بامیه ها رو دو سه ساعت قبل خاموش کردن اصاف کنید، ک ب خورش لعاب بده 


بقیه رو یه ساعت قبل خاموش کردن 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

اگه وقت کافی برا خیسوندن نخود ندارین توش نمک بریزید 4 ساعته باد میکنه حتما با اب تصفیه باشه 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز