عزیزم ی عالمه غذا هست نمیشه ک ینسخه برای همه پیچید
درکل اجازه بدین غذا جابیفته
پخت گوشت گوساله ۲ تا۲ونیم ساعت کافیه اگ بفکر ازبین نرفتن خواصسشی
و گوساله ۳ تا۴ ساعت
وگرنه ساعات طولانی بپزین تمام خواصش ازبین میره و یمشت تفاله میمونه
اما اگ طعمشو فدای خواصش میکنین اختیار دارین
میخواین گوشت خوب بپزه تا یکونیم ساعت اول نمک رب ابلیمو ترشیجات بهش اضافه نکنین
عصاره ها پودر فشره ای هست ک برای بالا بردن خواص غذایی استفاده میشه ده دقیقه اخر ب غذاهاتون اضافه کنین
برای گرفتن نفخ لوبیا و حبوبات داخلش یدونه چوب دارچین بندازین
برای طعم خوب خورشتهاتون چند قطره گلاب و اندازه نوک انگشت دارچین بزنین
دستور غذایی مجلسی هم بخواین تو تایپیکام پراز دستور غذاییه
موفق باشید❤❤