2777
2789
عنوان

امتحان دی ماه😢

5403 بازدید | 36 پست

ریاضی رو دوروز پیش امتحان دادم ولی بعید میدونم ۱۰ بشم پاسخ نامرو دیدم😢😢برای دی ماه باید برم بزرگسالان؟؟شنیدم هر امتحان ۱میلیون و خورده ای باید داد درسته؟😢۳ تا تک داشتم دوتاش ذخیره شد برای تک ماده اینو امتحان دادم اگر ۱۰ نشم اون دوتا هم تک ماده نمیشه😭چقدر بدبختم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم والا ولی چنتا سوالا اصلا نمونش رو ندیده بودم  فکر کنم ۷ اینا بشم

عزیزم معلومه نخونده بودی تلاشت بزار نهایی ک چیزی نیست منم همسن توام خرداد ب خدا هیچی نمیخوندم فقط تمرکزم رو کنکور بود  فقط نمونه سوال کار مبکردم حتی شیمی کتاب تموم نکردم شدم ۱۲ ...همون نمونه سوالای سال پسش کار کن قبول میشی ک ...

منم علکی سه تا افتادم ریاضی فیزیک عربی عربیو نمره اوردم ولی مستمرم نیم نمره کم بود فیزیکم دیگه افتادم یکو‌نیم نمره کم داشتم ریاضیم کلا ضعیف بودم میخواستک تک ماده کنم ریاضی فیزیکو و عربیو امتحان بدم واسمونم یه کلاس تابستوپه گزاشتن که نمره مستمذ بدن هفت بیاریم قبول شیم

بعد کلاسا که تموم شد موقع انتخاب واحد فهمیدن ریاضیم نمره سالانم بیستو پنج صدم کمه نمیشه تک ماده کرد😐عربیو فیزیکو سر خود تک ماده کردن واسم ریاضی انتخاب کردن دیروز امتحان دادم قبولم میشم پیش یه معلم کلاس رفتم خوب بود واقعا نمره مستمرم داشتم هفت بیشتر نمیخواستم

ولی عربیو علکی تک ماده زدن واسم راهت قبول میشدم ریاضیم که قبول شدم فقط فیزیک تک ماده میخورد کلی معدلمو بهتر میکرد🤦

ولی خب میرم دانشگاه ازاد مهم نیست دیگه واسم استرسمم که دیگه رفته باورم نمیشد ریاضی نمره بیارم😂در کل هم خیلی بدشانسی اوردم هم یکم خوشانسی که قبول میشم ریاضیو

معلمه باهام لج بود حتی مستمر ۶.۵ بهم داده که تک ماده نتونم بکنم

من ریاضیم خیلی ضعیف بود سر امتحان نهایی هیچی ننوشتم هیچییی دو سه تا فرمول الکی نوشتم به زور سه میشدم ولی نمرم شد ۸ معلمم مستمر ۲۰ داد بهم اصلا تک مادم نزدم سر همون میگم با خانواده برو ک با تو لجه با بزرگترا معمولن بهتر ارتباط میگیرن