2821
2789
عنوان

پزشکی شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 20 پست
شما انتقالی گرفتید ؟ چطوره خوبه دانشگاهش ؟

با دانشگاه ارتش کاملا فرق میکنه  مصاحبش راحت تره و تنها محدودیتش پوشیدن چادره که حتما باید رعایت کرد

بقیه موارد شبیه دانشگاه عادیه
البته امکاناتش یکم کمه  نسبت به دانشگاه های سطح دو

لطفا لایک نکنید  
با دانشگاه ارتش کاملا فرق میکنه مصاحبش راحت تره و تنها محدودیتش پوشیدن چادره که حتما باید رعایت کرد ...

میشه یکم بیشتر راجب امکاناتش بیشتر صحبت کنید لطفا 

امکان داره یکم راجب مصاحبتون توضیح بدید ؟ اینکه مصاحبتون چطور بود و اگه مصاحبه قبول بشی حتما قبولی یا باز هم باید تا اعلام نتایج نهایی صبر کرد ؟

برای مصاحبه چه سوال هایی میپرسن و چه منابعی رو باید مطالعه کرد که مصاحبه خوبی داشت ؟

میشه مسافرت خارج از کشور رفت یا ممنوعیت خروج از کشور داره ؟

می‌دونم سوالم زیاد شد اما خواهش می کنم راهنمایی کنید منم برای شادی روح درگذشتگانتون و عاقبت بخیر خودتون دعا می کنم فقط تروخدا راهنمایی کن از هر کس می پرسم جواب نمیده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه یکم بیشتر راجب امکاناتش بیشتر صحبت کنید لطفا امکان داره یکم راجب مصاحبتون توضیح بدید ؟ اینکه م ...

فقط یک بیمارستان داره که خصوصیه که این به روند یادگیری اون ضربه میزند شما بیمارانی کنی رو می‌بینید.

آزمایشگاه عملیس هم زیاد تجهیزات ندارع ولی نسبت به بقیه دانشکده های این دانشگاه نوساز تر و پر امکانات. تذه

لطفا لایک نکنید  
شما انتقالی گرفتید یا هنوز سمنان می‌خونید ؟

انتقالی نگرفتم

همه چیزو مثل دانشگاه ها به فقط حجاب اجباری

مصاحبه هم یکباره سختگیری ارتش هم اصلا ندارن

مسافرت مترجم میشه رفت

میگم فقط همون حجاب رو باید رعایت کنید تنها محدودیتی همینه

لطفا لایک نکنید