2777
2789

سنم زیاد نیست ولی دردایی ک دارم 2برابر سنمه 

انقد گریه کردم سردرد گرفتم صورتم میسوزه

کاش خودکشی گناه نبود🙂

این نیز بگذرد.... 

منم دلم میخواد بمیرم

ولی نمیشه باید تحمل کرد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قبلا اینجوری بودم

رفتم دکتر بهم دارو داد بهترم

شرایط زندگیم عوص نشده،  ولی افکارم و نگاهم به زندگی خیلی تغییر کرده

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

چرا ؟ چی شده ؟

تعریف کن سبک بشی‌

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
منم قبلا اینجوری بودم رفتم دکتر بهم دارو داد بهترم شرایط زندگیم عوص نشده،  ولی افکارم و نگاهم ...

روان شناس تاثیر گذاشت ؟

یا دارو ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
عادت ندارم تعریف کنم 🙂میریزم تو خودم 🙂

خب اگر مشکلتون رو بدونم بهتر میتونم کمک کنم و همدلی داشته باشم.

اشکالی نداره.

سعی کنید بنویسید.شاید مسخره به نظرتون بیاد ولی تمام افکارت رو بنویس : روی یه برگه یا داخل قسمت یادداشت های گوشیت‌..وقتی سبک شدی پاره شون کن یا حذف کن.

اینطوری آروم تر میشی.

نمیدونم مذهبی هستی یا نه.

ولی با ایمان کامل قلبی ، چله ذکر یونسیه بگیر‌

به مدت ۴۰ روز روزی ۴۰۰ بار ذکر لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین رو بگو.

ان شاءالله مشکلتون حل بشه.

خودمم افکار خودکشی داشتم تا یک هفته قبل ولی سعی کردم تصمیم جدی برای خودم بگیرم.دیر شروع کردن بهتر از هرگز شروع نکردنه.

یه تایپیک دارم با عنوان  تجربه درمان افسردگی خودم بخون کمکته

گروه هم دارین؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱