2777
2789

بچه ها دارم میمیرم چقدر بیمعرفتن بدون اینکه به من چیزی بگن با خواهرم شوهر خواهرم با بچه شون رفتن شمال الان اومدم خونه مامانم تا دست به گوشی مامانم زدم گفت بده گوشیمو کار دارم رفته عکساشونو پاک کرده بعد گوشی رو داد عکسها رو ببینم از اونجایی که میخواستن رسوا بشن عکس بچه خواهرم با بابام تو دریا بود .. ای مرده شور این زندگی رو ببرن نمیدونم چرا اینقدر فرق میزارن بین منو خواهرم نمیدونم چرا      رابطه منو خواهرمم خیلی بده  از بالای فرق گذاشتن اینا الان خونشونم هنوز اما ریز ریز دارم گریه میکنم نفهمن چقدر من بدبختم هیچکس منو دوست نداره نمیدونم درکم میکنین یا نه؟؟

ناراحت نباش خودت با شوهرت برو مسافرت بهشون نگو 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا همسفر خوبی نیستن.شاید یه اخلاق بدی داری که نگفتن بهت

نه بابا کلن منو آدم حساب نمیکنن من هر چی مهربون تر رفتار میکنم بد تره اونوقت خواهرم بد دهن و دعواگر با اون خوبن