2777
2789
عنوان

ްްް☆اگه خدابگه بیاتلفنی بادونفر حرف بزن باکی حرف میزنی☆

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 145 پست
با مامانم که موقع به دنیا اومدن من فوت کرده مادری که هیچوقت صداشو نشیندم هیچ عکسی ازش ندیدم

گریم گرفت🥺روحش شاد

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی به زودی زود خودت مامان بشی و سالهای سال مادری کنی برای بچه هات و نوه و نتیجه هات رو ببینی خوشبخ ...

ممنونیم بابت دعای قشنگت

به زودی زود خبر مامان شدنمو میدم   بگین ایشالله  
خودم دوست دارم باداداشم که باکروناازبینمون رفت ونذاشتن ببینیمیش حرف بزنم بگم چی کشیدی دردت به جونم & ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

با خود خدا حرف میزدم 🙃

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰 
ای جان فقط توگفتی خدا    

😄⚘🙃

از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼‍♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد   منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰