2777
2789
عنوان

ްްް☆اگه خدابگه بیاتلفنی بادونفر حرف بزن باکی حرف میزنی☆

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 145 پست
بیچاره پدربزرگت چه گناهی کرده پسرش اینجوریه    

قبلا که بود همیشه از دنیا هم عصبانی بودم میفرتم باهاش حرف میزدم و گله میکردم اونم مشکلم و درست می‌کرد با پدرم سر من دعوا می‌کرد اما الان خیلی وقته که وقتی از بابام ناراحتم میرم سر قبر پدر بزرگم و اونجا بهش میگم😔😔

قبلا که بود همیشه از دنیا هم عصبانی بودم میفرتم باهاش حرف میزدم و گله میکردم اونم مشکلم و درست می‌کر ...

خیلی ناراحت شدم ایشالله میونه ی بابات باهات بهتربشه

من مثل توام منتهادلم میگیره میرم سرقبره داداشم گریه میکنم ولی گله گی نمیکنم چون وقتی بودنمیذاشت کسی چپ نگام کنه حالارفته احساس میکنم‌ پشتم خالیه،چقدربده آدمی که پشتت بوده حالازیرخاک باشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرامگه نیستن کنارتون

چرا هستن ولی خیلی دوسشون دارم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
پدر و مادرم که متاسفانه هر دو فوت شدن

منم فقط میخوام با پدر و مادرم حرف بزنم

خدا همه شدنو رحمت کنه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
دلت خواست بگوکنجکاوشدم بدونم چرانامزدکرد؟

قول و قرارایی داشتیم 

همکلاسیم بود قرار بود نامزد کنیم بعد درس 

یهو ی پسر مولتی میلیاردر سر و کلش پیداشد😄🥲 

ازش خواستگاری کرد و اونم قبول کرد و رفت 

🙃

دانشجو پرستاری_خوشحال میشم سوالی داشتین راهنمایی کنم
دخترایی ک عاشقن ... هیچوقت فرد عاشق پیدا نمیکنن من دیگ از مردا متنفر شدم حس میکنم عشق شمام دروغه ولی ...

حرفی ندارم بگم...

زیاد به این چزا فکر نکن

دانشجو پرستاری_خوشحال میشم سوالی داشتین راهنمایی کنم