2777
2789
عنوان

خسته شدم😪

299 بازدید | 16 پست

بچه ها لطفا موردایی که قطعی میدونین جواب میده رو بگین .. خدا رو شکر سلامت کامل دارم   ولی از اندامم خسته شدم‌.. رانم و ... اصلا باب دلم نیست

از بعد اینکه عقد کردم هی لاغر و لاغر تر شدم

چیکار کنم !؟؟؟؟😪😪😪🥶🥶🥶

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت نساخته     قد و وزنت چنده؟

۲۴ سالمه

۴۶ کیلوام

1۵۳

عاشق پرواز کردن م .. حال من عالیست مثل حال گل حال گل در دست چنگیز مغل .....  سوالات احکام روزمره تون رو میتونید بپرسید اگر سوادشو داشتم خوشحال میشم و حتما جواب میدم
بدنسازی با مربی خوب

فک میکنین چه مدت طول بکشه تا نتیجش ملموس باشه !؟؟

عقدی یا دختر۲ساله داری

دختر ۲ ساله

چطور !؟؟

۲۴ سالمه ۴۶ کیلوام 1۵۳

تو که خوبی من با قد 162 وزنم 44 بود. سیخ کبریت بودم بخدا نمیدونم چجوری شوهرم تحملم میکرد  

الان دکترای تغذیه رژیمای خوبی میدن

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

من خودم با قرص گین آپ رسیدم به 60 کیلو. اوایل به بقیه پیشنهاد میدادم ولی چند نفر گفتن عوارض داره واسه همین به کسی نمیگم استفاده کنه که مدیون نشم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
من خودم با قرص گین آپ رسیدم به 60 کیلو. اوایل به بقیه پیشنهاد میدادم ولی چند نفر گفتن عوارض داره واس ...

چند کیلو بودین و تو چند وقت افزایش وزن داشتین ؟؟

عوارض چی مثلا داره ؟؟؟

من خودم با قرص گین آپ رسیدم به 60 کیلو. اوایل به بقیه پیشنهاد میدادم ولی چند نفر گفتن عوارض داره واس ...

ممنون میشم راهنماییم کنی ، چون قصد خریدشو دارم ، دارم بهش فک میکنم ولی نمیدونستم از کی بپرسم که مصرف کرده باشه

چند کیلو بودین و تو چند وقت افزایش وزن داشتین ؟؟ عوارض چی مثلا داره ؟؟؟

44 بودم 3 دوره یعنی 3 ماه مصرف کردم رسیدم به 60

واسه خودم خدایی عوارضی نداشت، ولی چند تا تاپیک چاقی پیشنهاد دادم بعضی کاربرا گفتن عوارض داره منم دیگه گفتم پیشنهاد نمیدم فقط معرفی میکنم  

ممنون میشم راهنماییم کنی ، چون قصد خریدشو دارم ، دارم بهش فک میکنم ولی نمیدونستم از کی بپرسم که مصرف ...

من شکم درآوردم، البته استعداد چاقی شکمی رو دارم. ولی بعد که قرص تموم شد کم کم شکمم برگشت به حالت عادی

هنوزم برگشت نداشته خوشبختانه