2777
2789
عنوان

با یک عدد مادرشوهر دزد چ کنم

834 بازدید | 23 پست

میریم سفر و شوهرم میخواد خونه رو بسپاره بهشون دزد نبره یا از گفته خودش لوله آب نشتی نده واسه من اونم کم از دزد نداره. ی سری لباسامو استفاده کرد بدم اومد دادم ب خودش الان کهنه کرده پاره هاشو میاره واسه دور گاز و... سرویس قابلمه و سماور شوهرمم برداش واسه خودش میگه شما دارین. الان قصد دارم تا جایی ک میتونم وسایل آشپزخونه رو جمع کنم بذارم اتاق درشو قفل کنم نظرتون چیه راهکار بهتری ندارین؟ 

واقعااا 🤔🤔

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزار تو اتاق . بزار تو یه کمدی و در رو قفل کنه این حرکت زیاد به چشم نمیاد

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

ههههههههی

خونواده شوهرمنم همینن  طلاهاممم دزدیدن    وسایل منزل  انقدر گم کردم  من تازه عروس   

دزد و فضول  هرجاهم میرم   چ  سرکوچه   چ  سفرقندهار  میان توخونم   تحقیق و تفحص   خداازشون نگذره   من ک نمیگذرم 

منم  تواتاق  خوابم خیلی چیزارو میذاشتم‌منتها   کلید ازشون داشتن یاقفل و بازمیکردن     اگر مثل خانواده شوهرمن باشن ک   فایده نداره خودت و ب زحمت ننداز  کارشون و میکنن

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
اصرار کرده بودم قفل براشون بذاره و اینکارو نکرد

قفل ندارن؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

با آدم پررو.پررو باش دست ب هیچی نزن برگشتنی چیزی کم بود برو از خونش بردار بیار خونت 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
متاسفم برات که به مادر بنده خدا توهین میکنی و لقب ناپسند دزد رو میذاری روش 

شما باشی با ملی ذوق یه لباس انتخاب کنی و بخری و آخر یکی بدون اجازه ت برداره زورت نمیاد. بدون اجازه یه وسیله ای رو بردارن اسمش رو چی میذاری ؟