2777
2789
عنوان

این چه سمی بود دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ینی چی🤣🤣

پاکش کن تعلیق میشی

این سمی نیست دارن فرهنگ سازی میکنن خارجیا واسه خودشون منم دیده بودم 

این اقا اومد گفت چرا اینجا شیر میدی به بچه و س.ی.ن.ه هاتو چرا انداختی بیرون اونم با این کارش گفت به توچه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

این ینی چی🤣🤣

داره میگه تو این مکان نباید به بچه شیر بدید اونم با شیرش بهش حمله کرده 

دستش درد نکنه ...بچه هر جا گرسنه اش شد و شیر خواست باید بهش شیر بدی ..مادر بودن زشت نیست 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
این موتور پمپاش داره انگار🤔🙄

اره قدرت پرتاب شیر : ۱۰۰ متر

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

😂😂

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
وااااااییییی....ینی واقعا. مردا اینطورین؟ شوهرتون تاحالا چنین چیزی خواستن ازتون؟

والا من هنوزبچه ندارم ولی بله واقعا همینطورین

ولطفا تو بااون اسم کاربریت ریپلای نکن رو من میترسم😂😂😂😂

اندکی صبر...🤍🌱

والا من هنوزبچه ندارم ولی بله واقعا همینطورین ولطفا تو بااون اسم کاربریت ریپلای نکن رو من میترسم😂گ ...

الکییییی؟ همه مردا یا سلیقه ای هست؟:/

ینی واقعا میتونن از شیر زنشون ...😐💔🤔😑

بابا شیطان به این خوبی🤣