2777
2789
عنوان

بیاین عکس بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 21 پست
خیلی شلوغش کردی بعد بخوای عکس بگیری چی 

من یه جلد سیلیکونی رو گوشیمه ولی کلا علاقه زیادی به گارد گوشی دارم دلم میخواست ازینا داشته باشم خودم درست کردم ولی استفاده نمیکنم ک چون بچگونه هم هست یه موقع تو خونه میزارم یا گوششو بلند میکنم عکس میگیرم😂

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد جامدادی هم افتادم اول دبستان میخریدم خرگوش بود😂😂 قاب گوشی هر چ ساده تر شیک تر👌😄

اتفاقا همه قاب گوشیام سادن

اونیم ک همیشه استفاده مبکنم مشکی سیلیکونیه...

دلم میخواست ازینا داشته باشم، استفاده ک نمیکنم فقط دوسشون داشتم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

مثه اینه دیگه

من موخوم🥺 میگن گنده ای🤣

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت