2777
2789
نگران نباش این روزاتونم تموم میشه انقدرباهم میشن براش مهم نیس فلانی هست توبازی یانه! دوست دخترمن ه ...

اره همه میگن کوچیکه بزرگتر شه خیلی بهتر میشه 

از اونور دختر جاریم ۷سالشه میگه زن عمو بذار بزرگ شه دوتایی سر اسباب بازی دعواشون میشه دیوونت میکنن   خودش خواهرش ۳سالشه دیوونش کرده

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 تازه سومی دوقلو بود سقط شدن تو سه ماهگی بعد اون سقط دکتر گفت اصلا بچه نیار مواطب باش برای خو ...

یا خدا 

ماشاالله گیراییش بالا بوده🤐واسه من سومی کابوسه فعلا 

اصلا تصور اینکه بحز دوتا بچه هام دوباره یکی دیگه هم بیاد برام مساوی با مرگه😐

از اختلاف سنیشون راضی؟؟چون من بچه اولم این ماه پنج سالش شده چند روز دیگه دومی بدنیامیاد خوبه به نظرت ...

از اینکه کمی کمکم میکنه در حد چیزی آوردن اره

فعلا معلوم نیست باهم خوب بشن یا نه

ولی اخلاق بزرگه خیلی داغون شده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من... دخترم8سالشه پسرم6 باهم بزرگ میشن ازآب وگل درمیان فقط صبرشمارومیخواد درعوض دیگه تموم شدباردا ...

ی هفته هست فهمیدم از تهوع شدید فقط آبمیوه میخورم دیگه هیچی😪

خیلی سخته ناخواسته بود هنوز باور نمیکنم 

عزیزم فکر کن دو قلو.داری🥰🥰🥰توکل کن به خدا.دوستم بچه هاش شیر به شیر بودن واقعا یکسال اول اذیت بود ولی خداروشکر الان میگه راحتم چون باهم بازی میکنن کاری به من ندارن

یا خدا  ماشاالله گیراییش بالا بوده🤐واسه من سومی کابوسه فعلا  اصلا تصور اینکه بحز دوتا ب ...

بنده خدا انقد اذیت شد

الان کوچیکش تازه دوسالش شده خودشم بنده خدا همش مریضه جون نداره

ولی دوتا خوبه من الان واسه دومی اقدامم پسرم سه سالو سه ماهشه

شوهرت رو مجبور کن کاندوم استفاده کنه.اگه زیر بار نرفت برو مطب خصوصی iudبزار

اره همون گزینه دو رو باید انجام بدم چون حالا حالاها ن بچه میخوام ن دوس دارم ب سقط ناچار شم🙁

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

از اینکه کمی کمکم میکنه در حد چیزی آوردن اره فعلا معلوم نیست باهم خوب بشن یا نه ولی اخلاق بزرگه خی ...

جنسیتشون چیه

از چه لحاظ اخلاقش داغون شده ؟؟چون حسادت میکنه؟

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍
اره همون گزینه دو رو باید انجام بدم چون حالا حالاها ن بچه میخوام ن دوس دارم ب سقط ناچار شم🙁

اصلا سمت قرص نرو.من سر همین قرص اورژانسی خارج رحم شدم،لوله و تخمدانم رو از دست دادم‌الانم شانس بارداری طبیعی خیلی خیلی کمه واسم.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کاشکی این چند ماه بگذره

میگذره نگران نباش

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من دختر اولم یه سال و یه ماهش بود باردار شدم سخته اولش ولی الان که چهار ساله و دو سال و نیمه هستند بازی میکنن دعوا میکنن ولی وقتی یکیشون نیست دلتنگی همو میکنن والا من که از بچه داری فعلا تا چند سال راحت شدم 

🥰😍

مبارکه ،خیلی خوبی ها داره ،هم بازی میشن ،در کنار هم خیلی چیزها یاد میگیرن ،به شما وابسته نمیشن،

معمولا لوس نمیشن و...

فقط یه خورده باید بیشتر وقت بذاری

کاش همه سختی های دنیا این طوری باشه