2777
2789
عنوان

بچه ها یه دقیقه میاین🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 31 پست
شاید شما اینجوری حس میکنی. شاید واقعا اون کارهایی رو میکنه که قبل از اینکه شما بهش بگی انجام میداده. ...

نه اصلا اینطور نیست خیلی واضح و مشخصه حرفا و کارآیی که میکنه که مقصودش فقط یه نفره 

حالا من سعی دارم که با بی محلی یه جوری بهش بفهمونم که از این خبرا نیست  شاید اینطور غرورشو بزا ...

این وسط تکلیف خودتون رو مشخص کنین خیلی بهتر از اینه که منتظر بمونی. لزوما پیشنهاد دادن نشانه ضعف نیست. بعضی وقتها با قدرت میری جلو و میگی من به این نتیجه رسیدم که شما طبق برداشتهایی که من داشتم و دارم جزو کیس های خاص من محسوب میشین ولی اگر شما علاقه ای ندارین من هم نمیخام وقت شما و خودم رو تلف کنم. و اگر هم شما تمایلی به ادامه این رابطه دارین ( اکر هم هدف تون ازدواج هست بگین بهش) خب بیشتر با همدیگه آشنا بشیم. که نهایتا با شناخت همدیگه تصمیم های بزرگتری برای زندگی مون بگیریم.

بعد هم کاملا محترمانه و رسمی خداحافظی میکنین. خب به این شکل هم مسیر و هدف و نتیجه کار خودتون مشخص میشه و هم توپ رو انداختین توی زمین طرف مقابل. نه بی احترمی کردین نه ضعف از خودتون نشون دادین. در ضمن اینجا نشون میده که چقدر میتونه مردانه رفتار کنه و شما چقدر میتونین بهش تکیه کنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.