2777
2789
انسانی   عزیزم تنها راه موفقیت با کنکور دقیقا توی چه رشته هایی پزشکی که اونم ممکنه باز بیکار ب ...

موفق باشی گلم 

خوب عاره حرفت درست ولی اگه پزشکی و دندون  بتوای بخونی واقعا تلاشی که میکنی مطمئن باش مزدش میگیری ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اوکی هستی اون ‌کارای شخصی رو بگو تا واس کنکوریها درس عبرت شه 😂🥲هموناس ک میرینه ب کنکور

😂😂

پسر مسر نبوده اشتب فک نکنین 🤧

ولی خب درس خون بودم ولی کاش بیشتر می خوندم مخصوصا دهم و یازدهمو تقریبا دهم یازدهمم درس نخوندم متاسفانه هی 

من  درس میخوندم  ساکت نمینشستم  تا برام  تصمیم بگیرن که ازدواج کنم دلم میخوا ...

وااای عزیزم موفق باشی چقد خوشحال شدم برات ❤️😍ایشالا تو راهی که قدم گذاشتی موفق بشی و بیای موفقیتت رو تو نی نی سایت بگی😍

موفق باشی گلم  خوب عاره حرفت درست ولی اگه پزشکی و دندون  بتوای بخونی واقعا تلاشی که میکنی ...

مرسی عزیز دلم. 

اون که اره یا نباید اصلا بخونن برای کنکور یا اگه دارن میخونن اونم واسه این رشته ها باید تمام خودشونو بزارن وسط. برادر من رپزی ۱۸ ساعت تا ۲۰ ساعت میکشید حتی درس میخوند پزشکی اورد فکرشو بکن

زیاد سخت نگرید پول کتاب و تدریس هم ...... ندید البته اگه درستون عالیه و وقت آزاد دارید  راحت خرج کنید!  دانشگاه ازاد هم هست من رفتم کار کردم درسمم خوندم حتی قبول شدم  در شهر های دیگه رتبه نسبتن خوبی هم اوردم  نرفتم دانشگاه آزاد شهر خودم دارم رشته مورد علاقه ای که دارم میخونم راضیم 

وااای عزیزم موفق باشی چقد خوشحال شدم برات ❤️😍ایشالا تو راهی که قدم گذاشتی موفق بشی و بیای موفقیتت ر ...

چه دعای قشنگی😍😍

ممنونم ازت عزیزم💚❤💚

صبح میرم  برای صحبت

انشاالله قبول کنن برای کار تدریس

دعام کن لطفا❤❤❤

چشمهایم را می بندم،،باران شنیدنی است🌿🌱