2777
2789

به اندازه در امد ۱ سال یه کارمند ایرانی

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون ماهیانست؟

ماهیانه اینقدر

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
عزیزم اگه برنامه‌نویس خبره و‌کاربلد باشی همه جای دنیا روی هوا می برنت و رقم های خیلی خیلی خوب بهتون ...

خدا کنه عزیزم 

البته دبی برای این مدنظرم بود که رفت و آمد به ایران راحت باشه

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
خدا کنه عزیزم  البته دبی برای این مدنظرم بود که رفت و آمد به ایران راحت باشه

من دبی رو برای زندگی دائم نمی پسندم جانم 

خیلی به نظرم کسل کننده ست 

ولی برای کار واقعا خیلی خوبه و‌حقوق های خیلی خوبی میدن 

یکی از دوستان خودمون ارشد عمران دارن و الان ابوظبی هستن و در جریانم که به لطف خدا درآمدشون خیلی خیلی خیلی خوبه

۴۳ سالمه و متأهلم.
من دبی رو برای زندگی دائم نمی پسندم جانم  خیلی به نظرم کسل کننده ست  ولی برای کار واقعا ...

بله واسه چندسال بهش فکر میکردم

خانواده ی من اصفهانن و خودمون تهران 

هرچندماه یکبار میبینمشون

واسه همین به این فکر میکردم که اگه شرایط زندگی چندساله توی دبی داشتیم چقدر خوب بود

شاید درامد بهتر بود و توی چندسال بیشتر میشد پس انداز کرد

یا مُفَرِّجَ الهَمِّ (ای گشاینده گرفتاری ها)
بله واسه چندسال بهش فکر میکردم خانواده ی من اصفهانن و خودمون تهران  هرچندماه یکبار میبینمشون ...

قطعا درآمدتون‌خیلی بهتر خواهد بود و به راحتی می‌تونید پس انداز کنید 

موفق باشید

۴۳ سالمه و متأهلم.