2777
2789

من تاپیک گذاشتم سر مهمونی رفتنم با شوهرم که خانوم دوستش چقد بد رفتار میکرد ادا و عشوه هاش طرز لباس پوشیدنش هعیم شوهر منو مخاطب قرار میداد 

، اول مهمونی هفته ی بعدش که شوهرم دعوت کرد کنسل کردم بعد امروز عصر با مامانم رفتم برای خرید آشپزخونه

این زنرو دیدم از دور که دیدمش خودمو زدم بی گیجی بعد اومد جلو سلام و علیک کردن خیلی سرد جواب دادم....

بعد از رو نرفت گفت شما برمیگردین امیر اقا میاد دنبالتون منم میرسونید.. 

گفتم نه مگه من اژانس توام خیلی خوشم میاد از تو ، زنگ بزن با هر خری که اومدی بیاد دنبالت نه از خودت خوشم میاد نه از شوهرت 

جاش گذاشتم مامانم گفت وای چی کردی حالا دعوا میشه نشستم نقشه کشیدم خودمو زدم به حالم بده به مامانم گفتم زنگ بزن امیر بیاد ، امیر اومد و پرسان پرسان چی شد تو خوب بودی نشستم گریه و زاری مامانمم مات 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک کن

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بزار من خودکار بردارم بنویسم(شیطان رجیمم) چند وقتی عضو شدم 

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

😐😐خب

به امیر با گریه گفتم که این زنه اومد به من بست و رفت گفت از تو خوشم نمیاد از شوهرت خوشم نمیاد قشنگ رو مغز و اعصابش راه رفتم بعد یه پیام فرستاد تو گروه دوستاشون نفهمیدم چی بود چون خودمو زده بودم به گریه .... شاید یه پنچ دیقه ای گذشته بود که همین شوهره زنه زنگ زد از صداش فهمیدم بعد میگفت چرا لفت دادی

یعنی بنظرتون رابطمون کات شد؟ امیدوارم روی نحس زن انترشو نبینم 

یا باید زندگیمو نجات میدادم میدونی اینجا بهم چی گفتن گفتن به شوهرت چشم داره کات نکنی بدبختت میکنن&nb ...

حسس میکنم داری الکی تایپیک. میزنی 😑😑😑😑

‏یه سکوتی هم هست که مال بعد از شنیدن یه سری از حرفاییه که نباید می‌شنیدی حس عجیبیه بیرونش سکوته ولی از درونت هی صدای شکستن میاد   مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن...که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست!