2777
2789
عنوان

زنی که جلو مردی که متاهله عشوه بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمو نجات دادم کدوم شیطان رجیم ☹

میگم شیطان داره ازت ایده میگیره، 

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

به امیر با گریه گفتم که این زنه اومد به من بست و رفت گفت از تو خوشم نمیاد از شوهرت خوشم نمیاد ...

😂😂😂 اسی یه چنتا کلاس آموزشی بزار برامون 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
یا باید زندگیمو نجات میدادم میدونی اینجا بهم چی گفتن گفتن به شوهرت چشم داره کات نکنی بدبختت میکنن&nb ...

خوب کردی احتیاط شرطه عقله همیشه از ادمای مسموم دوری کن

۹۰ درصد موارد رفت و امد دوستانه به خیانت ختم میشه دیدم که میگم 

رفت اومد فقط با فامیل وسلام

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
اینجا تاپیک زدم فرداش بهم گفتن یا باید کات کنی باهاشون یا جداتون میکنن تنها راه کارم این بود 😑  ...

اینجا خیلی حرفا میزنن نباید هرچی میگن اجرا کنی ..باید با سیاست پیش میرفتی نه اینطوری،عزیزم 

خوب کردی احتیاط شرطه عقله همیشه از ادمای مسموم دوری کن ۹۰ درصد موارد رفت و امد دوستانه به خیانت ختم ...

منم دیدم خیلیییی

همسایمون خیلی تلاش کرد بیاد خونمون اصلا اجازه ندادم هیچ جوره

راس میگن  من اصلا از رفت آمد خانوادگی دوست خوشم نمیاد نکن اصلا

من به چشم خودم دیدم و از چن نفر هم شنیدم 

حتی سه تا خونواده باهم دوست بودن دوتا از مردا با زن اون یکی مرده روهم ریخته بودن بخاطر راحتی خودشون تو مجتمع که همسایه بودن طرح دوستی ریخته بودن باهم مهمونی و گردش میرفتن 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
اینجا خیلی حرفا میزنن نباید هرچی میگن اجرا کنی ..باید با سیاست پیش میرفتی نه اینطوری،عزیزم 

خوبه ک ب فکر زندگیتی ولی یکم زیادی شلوغ کردی مثلن فقط میگفتی از خودت خوشم نمیاد شوهرشو نمیگفتی😁دیگه شده شاید ی صلاحی بوده واقعا دیدنش و اینطوری شدن

😂😂😂 اسی یه چنتا کلاس آموزشی بزار برامون 

کلاس گذاشت منم لایک کنی یادت نره ترو خدا، نمیخوام کلاسشو از دست بدم، بوس به کلت

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷