2777
2789
عنوان

تولد یک‌سالگی پسرمه ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 86 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا خب محرم وصفر یاشه مگه میخوا عروسی بگیری، ی کیک بگیر دوتا عکس چ اشکال داره اتفاقا باید بگیری مگه میشه تولد1سالگی بچه رو نگرفت

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

ببین تولد بزرگ فقط خودت رو خسته میکنه،بچه هم اذیت میشه تو شلوغی و بیشتر نق میزنه،به نظرم تولد فقط بعد دو سالگی باید گرفت که بچه بزرگ میشه،کیک بگیر دو تا خانواده رو دعوت کن نهایتا بدون رقص

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم  

من حوصله جشن و زیاد ندارم راستش 

برای پسرمم فقط یکبار جشن مفصل گرفتم 

تولد یکسالگیشم بردم اتلیه 

بقیه تولداشو خودم خونه رو با هر تمی دوست داشت تزئین میکردم و بادکنک ارایی با کیک و همه چیز ازش تکی فیلم و عکس میگزفتم یا سه نفره 

الان همه تولداش تم های مختلف داره و کلی عکس قشنگ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

منم تولد دخترم رو باتاخیر گرفتم زمانی هم که گرفتم شرایط روحی مامانم ب خاطر باباش ک تو کما بود خوب نبود 

تولد گرفتم اما بدون رقص آهنگ گزاشتیم و شام و تم تولد و عکاسی. 

خیلی هم خوب بود

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
جشن سه نفره بگیرید

یه داداش بزرگترم داره چهار نفریم   واسه پسر اولم یادمه جشم خیلی خوبی گرفته بودیم اما این بچم طفلی تا چند سال تولداش تو ماه صفر افتاده واسه همین دلم براش میسوزه بچم