2777
2789
عنوان

کمکککککک

67 بازدید | 6 پست

خونه فامیل خیلیییی دورمون بودیم من به یه میوه حساسیت دارم بهم تعارف کرد نمیدونم چرا روم نشد بگم نه اصلا زبونم نمیچرخید بگم نه گفتم اره گفت فقط همین میوه رو دارم ببخشید و اینا منم نشستم خوردم الان سرم درد میکنه دندونم درد میکنه صورتم قرمز شده 😭😭😭 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

فامیل خیلی خیلی دورمون بود روم نشد بگم نه اولین بار بود میرفتیم خونشون😭😭😭

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

يه ستريزين بخور اوكي ميشي

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه ستريزين بخور اوكي ميشي

نداریم تو خونمون

نداریم تو خونمون

اومدم جوابتو بدم دیدم دختره ی چش سفید قفل کرده

از سادگیشون بوده 

دو خط رمان هندی ک گریه نداره

دستگاه فشار خونو یادته؟؟؟ 🤣🤣🤣 دلم واسی اونی ک داد زده بود میسوزه 🤣

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵         
اومدم جوابتو بدم دیدم دختره ی چش سفید قفل کرده از سادگیشون بوده  دو خط رمان هندی ک گریه ...

اره

قفل کرد

😂😂😂

یکی از دوستای نی نی سایتیم میگفت من گریه کردم زار زدم حلالش نمیکنم

اره قفل کرد 😂😂😂 یکی از دوستای نی نی سایتیم میگفت من گریه کردم زار زدم حلالش نمیکنم

دختره ی پرررررووووو

قفل نکنه چیکار کنه

کجاش زار زدن داشت اخه

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵