2777
2789

میدونم طولانی نوشتم ولی بخون رفیق :)

تقریبا ۲۰ سالمه ! 
انقدر سرم تو درس و مشقم بود این چند سال ک وقتی برای دوستی و رابطه با جنس مخالفم نداشتم ! 
با اینکه دوستام همه یکی تو زندگیشون بود ولی من بر خلاف اونا تو این باغا نبودم به هیچ عنوان :)
و اینطور روابطو اتلاف وقت و مسخره میدونستم ..
الان که بزرگتر شدم اوضاع فرق کرده .
بخاطر بلوغ فکری و مهم تر از همه نیاز  ، مثل هر انسان دیگه ایی دیدگاهم نسبت بهش متفات شده  !‌

بهم پیشنهاد میشه ! نمیدونم واکنشم چی باید باشه وقتی میان پی وی پیام میدن که بیا اشنا شیم ، یا میگن خوشم اومده ازت.
فقط محترمانه میگم ک نمیشه !
امروز یکی از هم کلاسیام که خیلیم خوبه ظاهرش پیام داد و من همون جواب همیشگی رو گفتم ! ولی همچنان اصرار میکنه ‌و پیام میده ... نمیدونم باید چیکار کنم 
 ‌‌از وابستگی میترسم !
از گول خوردن ! از اینکه فقط واسه چند ماه تفریحش باشم !
از اینکه اون ادم ممکنه هر روز به صد نفر پیام بده و این حرفارو بزنه !
و من با این وضعیت چطور باید اعتماد کنم ! 
از طرفی معتقدم رابطه باید از یجایی شروع بشه بالاخره ! تا کی من خودمو دور نگه دارم اخه :) 

ولی حاضر هم نیستم اجازه بدم به کسی که نزدیکم بشه :) 
تک فرزندم و بیشتر از همیشه احساس تنهایی میکنم ‌!  
بخاطر خانواده ایی که هنوز افکار قدیمی خودشونو دارن راجب اینکه نباید ارتباطی باشه بین دختر و پسر ، 
مردا برام تابو شدن  :) و مطمئنا اونا مقصرن !
میدونم ک نیاز به روانشناس دارم و این مسئله باید  حل بشه !
ولی تا قبل مراجعه ممکنه راهنماییم کنید ؟ :)
من خیلی بی تجربم‌ ...
میشه بگید من چطور برخورد کنم با اون اقا ؟(البته  بگم اینو ک مشخصه از ظاهرش و رفتارش  تا الان با خیلیا بوده )

بدبختی اینجاست به ظاهر منم نمیخوره این مدلی باشم بخاطر نوع رفتار ، پوشش و چهره به روزی ک دارم ! 

آنچه جان کند تنم ، عمر حسابش کردم ‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارت میکنم که نظر میدم، چون بنده هم هم سن و سال خودت هستم عزیزم

بنظرم خیلی درست و منطقی فکر میکنی  

گوهر خود را مزن بر سنگِ هر نالایقی

صبر کن، گوهر شناسِ لایقی پیدا شود

یکی یا دوتا روانشناس رو تو اینستاگرام دنبال میکنم ک میتونن برای حل مشکلت بهت کمک کنن حتی دایرکت شون پیام بدی هم جواب میدن ک چیکار کنی 

بزارم برات؟! خیلیا نتیجه گرفتن

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

من تجربه دارم،،تجربه تلخ

چون زود وابسته میشم بعدجدایی ضربه خوردم

ولی خیلی ازش درس گرفتم

باعث شد نقاط ضعفمو بشناسم

رابطه بامردهارو یادبگیرم ، اشتباهاتی که تو رابطم داشتم رو تو ی رابطه بعدی تکرارنکنم.

شما فکرنکن همه مردها بدهستن

ولی سریع هم اعتماد نکن

کتاب زنان زیرک روبخون...

اولا که سنت کمه و خیلیییی فرصت برای ازدواج داری

بعد الان باید بیشتر به فکر درس و شغل و آینده ی خودت باشی

وقت برای شوهر کردن زیاده نگران نباش عجله نکن 

بعدا ممکنه حسرت وقت و فرصت الانتو بخوری 

این تجربه منه که دارم بهت میگم 

و اینکه رابطه رو برای ازدواج میخای، برای ازدواج باید با عقل و منطقت تصمیم بگیری نه بر اساس احساسات و وابستگیت به طرف مقابلت. و اینکه اینو بدون ازدواج باید زیر نظر پدر و مادر باشه 

بازم خود دانی تجربه خودمو به عنوان خواهر بزرگتر بهت گفتم 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

آفرین عزیزم خوشحالم که هنوزم همچین دخترایی وجوددارن ‌دقیقا نکاتیو رعایت کردی که کاملادرستن واردشدن به روابط بی اساس وبی سرانجام فقط اتلاف وقت وپشیمونیه اون آقاروهم همین الان بلاک کن باتوجه به شناختی که گفتی بالاخره پسرای سالم مثل شماهم هست اگرم قراره رابطه ای باشه باهم فکروهم سبک خودت باش 

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
بهش بگو باشه به خانواده ها بگیم و چند وقت باهم در ارتباط باشیم تا همو بشناسیم، اگه قصد تون ازدواجه، ...

من چطور بار اول میتونم به کسی که صرفا پیام داده تا اشنا شیم بگم بیا به خانوادمون اطلاع بدیم ؟

آنچه جان کند تنم ، عمر حسابش کردم ‌...