2777
2789

بنظرتون من دیوونم؟؟!! 

با اینکه شرایطم اصلا خوب نیست رشتم تجربی نبوده متاهلم یه دختر هم دارم ولی خب سنم کمه امااااا بی نهایت امید دارم ک امسال یا نهااااایت سال بعد حتماااا کنکور قبول میشم برا پزشکی🥺کتاب گرفتم درس میخونم روزا اما به خاطر شرایط بچه اینا نمیتونم یعنی نمیشه مگر اینکه شبا بخونم ک مغزم قفله اما به شدت امید دارم ک هم وضعیتم بهتر میشه هم کنکور قبول میشم تازه دیشب خواب دیدم با روپوش سفید دکتری و یه گوشی تو بیمارستانم اخ خداااا همین الانش هم از ذوق خوابم دارم میمیرم😍🥺

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوونه نیستین خیلی هیجان دارین واسه اینکار!ولی اینو بدونید بدون تلاش و توکل به خدا هیچ درختی ثمرشو ن ...

بله میدونم اول راه گفتم من همه تلاشمو میکنم دیگه بقیش با خودت الانم در روز تا جایی ک بتونم واقعا میخونم 

چه قشنگ باریکلا  عکس دخترت هم نازه هزار الله اکبر  یه عکس دیگه بذار با لباس خوشگلترم میش ...

قربونت برم من مرسی عزیزم 😍❤️والا من اینقدر این عکسشو دوست داشتم دیگه اینو گزاشتم ولی اره باید یکی دیگ بزارم😅