2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بارداری مشکل ایجاد نمیکنه؟بچه مشکلی نداشت؟

نه موقع بارداری تبخال نزدم.توی بیمارستان بعد از زایمان بخاطر استرس شدید زردی بچم،یا شایدم توالت بیمارستان تبخال زدم. من حدود ده سال پیش اولین بار این مشکلو پیدا کردم اونم واسه توالت عمومی بود. بعد از زایمانمم بار دوم اینجوری شدم ک حدود ۴ سال قبل بود.خداروشکر دیگه برام پیش نیومد.

نه موقع بارداری تبخال نزدم.توی بیمارستان بعد از زایمان بخاطر استرس شدید زردی بچم،یا شایدم توالت بیما ...

خداروشکر

پس اینکه میگن فقط از راه جنسیه درست نیس؟مراقبت حاصی باید بکنم؟

خداروشکر پس اینکه میگن فقط از راه جنسیه درست نیس؟مراقبت حاصی باید بکنم؟

نه درست نیست چون همسر من تا حالا اینجوری نشده. خودم تو ی مسافرت توالت بین راهی رفتم و شلنگش هم روی زمین افتاده بود و دقیقا بعد از اون مبتلا شدم. سعی کن از توالت عمومی استفاده نکنی اگرم مجبور شدی اصصلا از شلنگ استفاده نکن و خودتو نشور. توالت فرنگی عمومی که مطلقققا ممنوعه. استرس شدیدم باعث امکان عود دوباره رو داره. نگران نباش انقدر ک میگن وحشتناک نیست.

رفتم دکتر زنان  و بهم گفت فقط از راه جنسی منتقل میشه احساس میکنم همسرم بم خیانت کرده  از ...

طفلکی همسرت😂 نه بابا دکتر اولین سوالی ک از من پرسید استفاده از توالت عمومی بود،ک البته خودمم مطمئن بودم واسه اونه.

نه درست نیست چون همسر من تا حالا اینجوری نشده. خودم تو ی مسافرت توالت بین راهی رفتم و شلنگش هم روی ز ...

ممنونم‌ از راهنماییت منم‌ دایی م جوون ناگهانی فوت کرد من شوکه شدم پریودشدم و همزمان باهاش تبخال زدم 😔😔من ناراحت بودم ناراحت ترم شدم ی جوری باهام صحبت کرد انگار من دوست داشتم تبخال بزنم

رژیم غذایی خاصی باید مصرف کنم؟

خواهش میکنم🤗  عزیزم،خدا رحمتشون کنه... واقعا بعضی دکترا خیلی بد صحبت میکنن. نه رژیم خاصی ند ...

ممنونم خدا رفتگان شما رو رحمت کنه

آره واقعا

فقط آسیکلویر دارم دارو

ممنون ااز حس همدردیت آروم شدم یکم