2821
2789

احساس میکنم دختره . هزینش چقد شد گلم ؟

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سونو۲۹۰ ازمایش خون۱۹۰

کجایین شما ؟ من از خیلیا پرسیدم همه بالا ۵۰۰ سونو رو گفتن 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
چطور میگین دختر؟توی اینستا ی دکتری میگف اگه پیشونیش مربعی باشه پسره اگه گرد باشه دختره.بنظرتون این ا ...

احساس کردم جمجمش بیشتر به دختر میخوره . دکتر بهتون هیچ احتمالی نداد ؟؟؟ انشاالله همونی بشه که دلت میخواد 

احساس کردم جمجمش بیشتر به دختر میخوره . دکتر بهتون هیچ احتمالی نداد ؟؟؟ انشاالله همونی بشه که دلت می ...

اهان.چرا گف شاید دختر باشه ولی خیلی خیلی شیطونه ی جا بند نمیشد همش داشت تکون میخورد گفتم شاید پسرباشه😂

اهان.چرا گف شاید دختر باشه ولی خیلی خیلی شیطونه ی جا بند نمیشد همش داشت تکون میخورد گفتم شاید پسرباش ...

منم تازه باردارم یه دختر دارم دلم میخواد این یکی پسر بشه . تا ببینم خدا چی میخواد