با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه شوهرم نمیزارع .وگرنه هزار بار رفته بودم .ابجیم یه سی سی زده خیلی نازشده
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
منم شوهرم نمیزاره ولی راضیش میکنم این چندروزه خواهرتون از دردش نگفت ؟درد داره اصلا یا نداره&n ...
نه خوب بود سر ازتن جدا نمیکنن به هر حال ادم کاری میکنه باید طاقت داشته باشه .من خط لبخندمو پر کردم به چونم ژل زدم .غبغبمو انزیم زدم خب جای سوزن درد داره کمی 🥴
😵💫😵💫😵💫فردا ساعت ۱وقت دارم امیدوارم که بتونم انجام بدم فرار نکنم از کلینیک
زدی بیا بگو چطور بود خوشگل شدی یانه 😐