2777
2789
عنوان

بچه ها کیا ژل لب زدن؟ درد داره

2401 بازدید | 27 پست

تزریق ژل لب چجوریه بچه ها میخوام برم چندساله ولی هی پشیمون میشم همش میگن خیلی درد داره راسته؟ جدی بگید اگه اینجوره نرم بشینم سرجام 😐😐😐😐

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili

وای خیلی خوبه من عاشقش هستم حیف نمیتونم

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی خوبه من عاشقش هستم حیف نمیتونم

نزدی یعنی تاحالا

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
من بخاطر دردش نه بخاطر هزینش نشستم سرجام

منم هزینش یکی از دلایلم بود اما این کلینیکه تخفیف گذاشته دیگه دلو گفتم بزنم به دریا الان باز دوستم گفت خیلی درد داره دودل شدم باز برا رفتن

نزدی یعنی تاحالا

نه شوهرم نمیزارع .وگرنه هزار بار رفته بودم .ابجیم یه سی سی زده خیلی نازشده

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
منم هزینش یکی از دلایلم بود اما این کلینیکه تخفیف گذاشته دیگه دلو گفتم بزنم به دریا الان باز دوستم گ ...

ای بابا واقعا دلیلت دردشه؟؟؟ اینهمه آدم زدن !جای تو باشم الان اونجا بودم نه تو نی نی سایت😁

نه شوهرم نمیزارع .وگرنه هزار بار رفته بودم .ابجیم یه سی سی زده خیلی نازشده

منم شوهرم نمیزاره ولی راضیش میکنم این چندروزه 

خواهرتون از دردش نگفت ؟درد داره اصلا یا نداره 

ای بابا واقعا دلیلت دردشه؟؟؟ اینهمه آدم زدن !جای تو باشم الان اونجا بودم نه تو نی نی سایت😁

😂😂😂😂واقعا؟ 

قرار بود برم که دیروز یکی از دوستام گفت زن داداشش زده و انقدر گریه کرده درد داشته دیگه پشیمونم کرد باز

منم شوهرم نمیزاره ولی راضیش میکنم این چندروزه  خواهرتون از دردش نگفت ؟درد داره اصلا یا نداره&n ...

نه خوب بود سر ازتن جدا نمیکنن به هر حال ادم کاری میکنه باید طاقت داشته باشه .من خط لبخندمو پر کردم به چونم ژل زدم .غبغبمو انزیم زدم خب جای سوزن درد داره کمی 🥴

نه خوب بود سر ازتن جدا نمیکنن به هر حال ادم کاری میکنه باید طاقت داشته باشه .من خط لبخندمو پر کردم ب ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫فردا ساعت ۱وقت دارم امیدوارم که بتونم انجام بدم فرار نکنم از کلینیک 

😵‍💫😵‍💫😵‍💫فردا ساعت ۱وقت دارم امیدوارم که بتونم انجام بدم فرار نکنم از کلینیک 

زدی بیا بگو چطور بود خوشگل شدی یانه 😐