2789

واسه منم بخون انشالله زود باردار بشم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام برای دخترام دعا کن یکیش مسافره راه دوره ....انشالله بچه ات هم به سن دختر من برسه و اتفاق دختر من براش بیفته انشالله 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

فاطمه هستم. برای سلامتی نی نیم بخون

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
بسلامتی عزیزم  تو رو خدا واسم دعا کن خیلی دلم شکسته حالم اصلا خوب نیس من واسه خودتو و نی نی آی ...

خوندم عزیزدلم ممنونم از دل قشنگت♥️🌹انشالا خدا بهترینارو بهت بده

I’m happy 😆 
خیلی مبارکه.کی رفتی آزمایش دادی؟یعنی چن روز از موعد و رابطه و اینا گذشته بود؟بعد عدد بتات چنده؟

امروز ازمایش دادم والا نمیدونم فقط به کارمنده نشون دادم گفتم فقط بگو مثبته یا ن گفت مثبته

I’m happy 😆 
خیلی مبارکه.کی رفتی آزمایش دادی؟یعنی چن روز از موعد و رابطه و اینا گذشته بود؟بعد عدد بتات چنده؟

من موعد پریودم بود دقیقا همون روز طاقتم نگرفت ازمایش دادم 

I’m happy 😆