2777
2789

من قصد دارم اقدام کنم برای رفتن به روسیه برای تحصیل تو پزشکی میخواستم اگه کسی هست تجربیاتشو در اختیارم بذاره💜

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد باید هزینه کنی ؟ 

فکر کنم شهریه دانشگاه سالیانه ۲۰۰ تومن بشه هزینه ماهیانه هم ۱۰ تا ۱۵ تومن حدودا البته فکر کنم

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
از طریق بورسیه تحصیلی؟

نه عزیزم

ما یکی از آشناها امسال رفته اول پزشکی خواست بعد پشیمون شد مجبور شد ۱۸۰ میلیون پول اضافه بده تا تغییر ...

از شرایطش راضیه؟

من خیلی از دوستام  از روسیه اینا اومدن  البته اونا قبل ۲۰۱۸ بودن ک اومدن ایران ادامه دادن اگ بازم بذارن بیای ایران بخونی خوب میشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
من خیلی از دوستام  از روسیه اینا اومدن  البته اونا قبل ۲۰۱۸ بودن ک اومدن ایران ادامه دادن ...

متاسفانه طبق تحقیقاتم دیگه تا اتمام تحصیل نمیشه اومد ایران . 

متاسفانه طبق تحقیقاتم دیگه تا اتمام تحصیل نمیشه اومد ایران . 

نمیدونم والا ولی ی سری ها ترم پیش اومدن  بستگی به پارتی داره همه چیز

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
میشه بگین از چه طریقی. من دارم درسمو ادامه میدم به امید تحصیل در خارج از کشور. رشته ی روانشناسی میخو ...

عزیزم میری تو این موسسات مهاجرت. روسیه خیلی راحته فقط مدرک دیپلم میخاد بعدم ۱سال زبان میخونی همونجا ینی لازم نیس الان مدرک زبانم داشته باشی .فقط بعد ۱سال ازمون میدی و وارد دانشگاه میشی