2777
2789
عنوان

بچا جوک بگید بخندیمممم

171 بازدید | 17 پست

@تاول  

@کاپ_کیک_عصبانی  

یک عدد دختر موبلندِ عاشق...عاشق انواع پاستیل....من ب حقوق حیوانات احترام میزارمو با یه سریاتون بحث نمیکنم😎🐛 یه آرایشگر و میکاپ ارتیست خفن عستم...متولد اخرای هشتادم☘سوالاتی مربوط ب ارایش مدله مو و حتی قیمتاشون داشتید در خدمتم و در این تاپیکا منو تگ کنین ک راهنمایی کنم!مخالف حظور اقایون عزیز توی سایت!!!! درخواست دوستی قبوللل نمیکنمممممممم زور نننزن

جوک😁

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت "آره خوب بلدم قدم بزنم" 

اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده 😂

به الاغ الماسم بدی باز یونجه میخواد بحث ،بحثِ "لیاقته"🖐🏻🧠 دلم میخاد یکی صدام بزنه بگه بلن شو داشتی کابوس می‌دیدی!🥲🚶🏻‍♀️💔

کارما یعنی 

من یادم میره

تو یادت میره

ولی زندگی یه دونه میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره😂🖐

به الاغ الماسم بدی باز یونجه میخواد بحث ،بحثِ "لیاقته"🖐🏻🧠 دلم میخاد یکی صدام بزنه بگه بلن شو داشتی کابوس می‌دیدی!🥲🚶🏻‍♀️💔

ﮔﻮﮔﻞ ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺬﺍﺭﺣﺪﺍﻗﻞ 2 ﺗﺎ ﺣﺮﻑ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻤﻮ ﺗﺎﻳﭗ ﮐﻨﻢ ﺑﻌﺪ

ﺣﺪﺱ ﺑﺰﻥ ﺁﺑﺮﻭ ﺣﯿﺜﯿﺘﻢ ﺭﻓﺖ ﺟﻠﻮ همه:|||

بنظرم باید دانشمندا یه تحقیقی بکنن  

که چرا باباهای ایرانی هرچی کچل ترن، دختراشون داف ترن :/

‏راننده اسنپ همینجوری که داشت با سرعت بالا میرفت پرسید مقصدت کجا بود؟ گفتم اینطوری که تو میری، خاک:(

كار من ديگه از شنبه شروع كردن گذشته،

من بايد يه بار بميرم از اول شروع كنم😂

مردی از یک حکیم پرسید: چگونه عیب های خودم را بشناسم؟

حکیم گفت : کافیست یک عیب زنت را به او بگویی و خواهی دید که تمام عیبهای  خودت پدر و مادر و بستگان و همسایگان و دوستان و حتی آشنایان در کشورهای خارجی را به تو خواهد گفت

😂

خدایا شکرت