2777
2789

دوستان میشه توی این پست شرکت کنید حتما؟

کلا کسی توی زندگیتون هست که مجبور باشید همیشه بهش دروغ بگید و چیزهاتون رو ازش پنهان کنید؟ کیه و چرا؟ چیکار کرده که نمی تونید باهاش روراست باشید

یک نظرخواهی کوچولوه. میخوام بگید چقدر با اطرافیانتون صادق هستید؟

مثلا چقدر با شوهر یا بچه یا پدر یا مادر یا خواهر یا برادرتون روراست هستید؟ 

کلا با دروغ راحت تر کارهاتون پیش رفته یا نه اونقدر مستحکم هستید که راست میگید و اطرافیانتون هم خوبند و لیاقتش رو دارند. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زخم خوردم و درس گرفتم ک یک حدی مشخص کنم 

با خانواده کاملا صمیمی و راستگو همه چیو میگم بهشون دیگه بالاخره خانواده ام هستن و همیشه مشاوره میدن 

اما با بقیه افراد مودبانه و با خنده با یک خط قرمز کاملا مشخص 

تمام دوستامم ریختم دور جز یکی شون که بهتره از بقیه و این طوری مجبور نیستم به کسی دروغ بگم

من زخم خوردم و درس گرفتم ک یک حدی مشخص کنم  با خانواده کاملا صمیمی و راستگو همه چیو میگم بهشون ...

ممنون که شرکت کردید و نظرتون رو گفتید. هیچکی شرکت نمیکنه توی اینجور پستها متأسفانه سلیقه های مشخصی دارن بچه های اینجا فقط

حتما محیط اونقدر امنه که نیازی به این کار نمی بینی

یا چیزی رو نمیگم یا سعی میکنم بحثو عوض کنم  یا بخوام بگم راستشو میگم  به خاطر همین فکر کنم به نظر بقیه کم حرفم چون واقعا دلیلی نمیبینم همه چی زندگیمو  به دیگران بگم یا نظر بدم درباره همه چی 

دروغ گفتن واسم خیلی سخته فک کنم تابلو بشه دروغ میگم 

مگه اینکه اون دروغ تاثیری به کسی نداشته باشه 

و راست گفتنش آبرو کسی رو ببره یا نیاز باشه مسائل بیشتری رو توضیح بدی که به دیگران مربوط نیست 

مثلا درباره علت شکستگی  یکی دروغ گفتیم چون واقعا دلیلش به دیگران مربوط نبود و  میپرسیدن که چه اتفاقی افتاده 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند