2777
2789
عنوان

میکروب معده

2229 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

کسی میکروب معده داشته که هی برگرده.من هر چن ماه علاییمم برمیگرده مجبورم دارو استفاده کنم.کسی راهی رفته که درمان کامل شده باشه؟ممنون میشم بچه ها کمک کنید

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
سس و حبوبات و ساد شبا کم بخور دارو هاتو کامل مصرف کن ی سری ب طب سنتی هم بزن من داشتم خداروشکر از ...

اتفاقا واسه طب سنتی ده روز دیگه وقت بهم دادن.چن ماه خوب بودم تو غذا ناپرهیزی کردم سوزش سر دلم و چن تا علایمم برگشته دکتر باز دارو داده.

شما تلخی دهان هم داشتین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان اگر کسی شرایط مشابه من رو داشته نظراتش رو باهام در میون بذاره متشکرم.من یک سال و سه ماه پیش اندوسکپی انجام دادم عفونت و میکروب معده داشتم .علایمم هم کم اشتهایی ترش کردن وتلخ شدن دهان وهمچنین کاهش وزن شدید بود.یک سری انتی بیوتیک : تاوانکس و مترونیدازول و داروی لنزوپرازول و دومپیریدون مصرف کردم . حدودا 50 درصد بهتر شدم دوره درمانم ک تموم شد حالت تهوع برگشت . فکر میکردم طبیعیه و به مرور زمان خوب میشه. دوباره به دکتر مراجعه کردم گفتن ک میکروب معده ت کامل درمان نشده.ی سرسی انتی بیوتک جدید ( اموکسی و کلاریتومایسین ) سایمتادین و اوزونیوم تجویز کردندگفتند ک یک ماه باید مصرف کنم.خیلی سختی کشیدم تو این مدت فقط تونستم با کمک دارو غذا بخورم احساس میکنم دگ خوب نمیشم...

اتفاقا واسه طب سنتی ده روز دیگه وقت بهم دادن.چن ماه خوب بودم تو غذا ناپرهیزی کردم سوزش سر دلم و چن ت ...

من طب سنتی رو امتحان کردم جواب نگرفتم.بنظرم برای پیشگیری بهتره تا درمان

سلام دوستان اگر کسی شرایط مشابه من رو داشته نظراتش رو باهام در میون بذاره متشکرم.من یک سال و سه ماه ...

سلام عزیزم.من از سال ۹۹ درگیر بودم خیلی اذیت شدم.ترکیب دارویی که به من دادن متفاوت بود.اما من چن بار دارو خوردم و یه رژیم سفت وسخت کنارش داشتم.شرایطم بهتر شده.اگر خاستی و تهرانی آدرس دکترمو بهت بدم

سلام عزیزم.من از سال ۹۹ درگیر بودم خیلی اذیت شدم.ترکیب دارویی که به من دادن متفاوت بود.اما من چن بار ...

تهران نیستم عزیز دلم ولی اسم دکترتون رو بگید میرم پیشش.یعنی میشه ی روزی برسه با خیال راحت غذا بخورم  چند ماه دگ عروسیمه خیلی لاغر شدم 

تهران نیستم عزیز دلم ولی اسم دکترتون رو بگید میرم پیشش.یعنی میشه ی روزی برسه با خیال راحت غذا بخورم ...

دکتر یاسر مرآتی.دکتر خوبیه.من رو نجات داد.همیشه دعاگوشم.میدونم چی میگی من از ۷۶ کیلو یهو شدم ۵۸.انقد اشک ریختم .اما الان دوباره شدم ۶۸.فقط دکتر میگه فست فود و نوشابه رو حذف کن از زندگیت.

الان میتونی راحت غذا بخوری؟به جز فست فود

آره عزیزم.خیالت راحت خوب میشی من انقد استرس داشتم میگفتم میمیرم آخر.

سلام مژده جان بهتون درخواست دوستی دادم در این باره  ازتون سوال داشتم میشه درخواستمو قبول کنید؟

ببخشید تلخی دهان شما با چند دوره مصرف آنتی بیوتیک از بین رفت؟من یه دوره  ده روزه آنتی بیوتیک خوردم ولی هنوز دهنم تلخه @مژده_خانومی  

ببخشید تلخی دهان شما با چند دوره مصرف آنتی بیوتیک از بین رفت؟من یه دوره  ده روزه آنتی بیوتیک خو ...

من یه دوره چهارده روزه خوردم .دو تا ده روزه .البته من چون اسید معدم زیاد بود هی عود میکرد .اما داداشم فقط یه سری خورد.میفهمم دهن آدم مثل زهر مار میمونه .آب زیاد بخور بهت کمک میکنه