2777
2789
عنوان

خفن ترین سوتی که دادین

256 بازدید | 10 پست

؟

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه

وقتی عموم پشت در دستشویی تو نوبت نشسته بوده و منم از اخبار جهان فارغ گفتم حتما هیچکس نیس..

یه چهارتا گوز پشت سر هم زدم..

بعدشم ک در دستشویی رو باز کردم با عموم مواجه شدم ک کاملا پوکر بهم زل زده..

خلاصه ک اره 

درس زندگی:

از امنیت پشت در دستشویی اطمینان حاصل کنید و بعد چص خود را آزاد کنید😂😔

' 𝖲𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗁𝗂𝗍 , 𝖽𝗂𝖿𝖿𝖾𝗋𝖾𝗇𝗍 𝖽𝖺𝗒𝗌

خفنننن؟؟

تو مانیتور مغازه دم در خودمو دیده بودم جلو ملت انگار توی دنیای موازی بودم عین اوسکلا شکلک در میاووردم😐😂😂😂

دامبلدور: هری،رنج کشیدن نشون میده که تو هنوز یک انسانی،درد بخشی از انسان بودنه:)                                      هری فریاد زد:پس من نمیخوام انسان باشم:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دبستانی بودم کلاس شلوووغ همه هم داشتن بازی میکردن من دوستی نداشتم همینجوری بیکار نشسته بودم گوزم گرف نرفتم بیرون همینگه زدم کلاس ساکت شد دوباره ادامه دادن به کار خودشون 

رفته بودم تو یه راهرو بعد در مغازه باز بود اینقد تمیز بود من متوجه نشدم داشتم راه میرفتم تق خوردم به در .درو هم بستم عین خیالم نبود رد شدم😂💕

از نظرم افراد موفق اونایین که،احساسات غیر ضروریشون را ریختن تو سطل زباله ی سر کوچه")⁦♡((

داییم اینا عقد بودن دو روز قبل عروسیشون بود خونه مامان بزرگم پر از آدم بود یهو همه به من گفتن برو ب داییت بگو بیا پایین منم رفتم بالا اول در زدم بعد حس کردم یکی گفت بیا تو درو باز کردم دیدم دارن همو بوس میکنن هرسه تامون خشکمون زده بود بعد دگ رفتیم پایین تو چشم هم نگاه نمی‌کردیم 😂🥲 دگ ام هیشکی بع روی خودش نیوررده اون شب چیشد 

پیش دبستانی بودم کلاس شلوووغ همه هم داشتن بازی میکردن من دوستی نداشتم همینجوری بیکار نشسته بودم گوزم ...

مثل مامان من رفت توشیشه ویترین طلا فروشی مرده هر هر بهمون از پشت شیشه میخدید

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه
 داییم اینا عقد بودن دو روز قبل عروسیشون بود خونه مامان بزرگم پر از آدم بود یهو همه به من گفتن ...

منم با این صحنه ها موجه شدم

مثل مامان من رفت توشیشه ویترین طلا فروشی مرده هر هر بهمون از پشت شیشه میخدید

مشکل از  خودشونه شیشه هارو زیادی تمیز میکنن😂

از نظرم افراد موفق اونایین که،احساسات غیر ضروریشون را ریختن تو سطل زباله ی سر کوچه")⁦♡((
خیلی بد بودددد اون لحظهههه ولی الان خندم میگیره 😂

منم دختر عمم نامزد بود بعد رفتم خونه عمم اینا کتابم جا مونده بود تو اتاق دختر عمم رفتم ور دارم ددیدم اوه اونه دختر عمم با لباس خواب نشسته رو پای نامزدش چجوری دارن لب

میگیرن هنوز که هنوز بعد ۶سال شوهرش منو میبینه قرمز میشه

بچم خجالتیه 

ولی دختر عمم تو همون لحظه میگفت ایشالله تو هم شوهر میکنی از این کار ها بکن😑😑😑😑