الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁 حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍 میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤ ممنون میشم ازت🙏🏻😇 ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
یارو تو ماشین اهنگ گزاشته بود من ب مامانم گفتم بگم قطع ش کنه گفت نگو بعد من حرص میخوردم هی چون اهنگ تو دیم زیاد اوکی نیست بعد اومدیم مامانم گفت که اون شاید حالش خراب باشه با اون اهنگ اوکی بشه همینجوری داشت توضیح میداد من گفتم مامان واقعا الان حرفات رو مخه جدیدا خیلی ناراحتم میکنم تورو خدا لعن و نفرین نفرستید جدیدا دست خودم نیست🥺🥺
یارو تو ماشین اهنگ گزاشته بود من ب مامانم گفتم بگم قطع ش کنه گفت نگو بعد من حرص میخوردم هی چون اهنگ ...
شما باید اول یاد بگیری
نمیتونی واسه دیگران تصمیم گیری کنی
دوم یاد بگیری انقدر عزت نفس داشته باشی که جنبه مخالفت با طرز فکرتو داشته باشی
يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.